Tijden & Tarieven

Ben je geinteresseerd in een proefles? Neem contact met me op om je op te geven.


Ik werk gedurende het seizoen in 3 blokken van 11 lessen. Je kunt jezelf per blok opgeven. Je geeft je op voor 1 bepaalde avond maar als het nodig is kun je in overleg wisselen van avond. De kosten per blok zijn €128,75. Je kunt dus alleen een les inhalen in dezelfde week! Instromen tijdens een blok is mogelijk.

Ik masseer overdag, sommige avonden of in het weekend. Je mag je eigen handdoek meenemen maar het is niet noodzakelijk. Voor de Thaise massage heb je makkelijk zittende kleding nodig. Een behandeling van een uur kost €55.
Masseren op lokatie is ook mogelijk.
Je wordt bij mij thuis ontvangen in een sfeervolle kamer.
Adres: Nieuw Vennep

De Reiki 1 cursus is een cursus van 2 dagen waarbij u verschillende initiaties ontvangt en we oefeningen doen tijdens de ochtend (ongeveer 3 uur per dag). In deze 1e level wordt de basis gelegd voor het bewustworden van jouw energetisch lichaam met nadruk op aarding. De cursus is inclusief cursusmateriaal, snacks en certificaat.

Kosten €160.


De Reiki 2 cursus is een cursus van 2 dagen waarbij u verschillende initiaties ontvangt , de symbolen en mantra’s leert en we oefeningen doen tijdens de ochtend en middag (ongeveer 4/5 uur per dag). De cursus is inclusief cursusmetariaal, lunch en certificaat.

Kosten €180.

Floriande Midden

Deltaweg 109, ingang de Optimist
(tegenover eiland 5), Hoofddorp

Mobiel: 06-28709948

dinsdag, woensdag en donderdag
van 1930u-2100u


De lessen worden gegeven in een speelzaal van de Brede School “Floriande Midden”. Ingang op de hoek van het gebouw.

Je hebt een grote handdoek nodig, draag makkelijk zittende kleding en neem een flesje water voor jezelf mee. Matjes en dekentjes zijn aanwezig.

Eet van te voren niet te zwaar en als er (fysiek of mentaal) iets is waar ik rekening mee kan houden stel me dan op de hoogte.

Algemene voorwaarden; het beoefenen van yoga is geheel op eigen risico. Sharonna Yoga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel schade/verlies van persoonlijke spullen en/of blessures.

Ontwikkeld door Slimbytes.nl