Sport-, en Ontspanningsmassage, Thaise massage, Reiki en Magnetiseren in Hoofddorp en Nieuw Vennep

Massage, Reiki en Healing.

Aanraking werkt helend voor het lichaam. Massage geeft het lichaam energie en neemt energieblokkades weg. Stress en spanning worden vermindert en brengt zo de client lichamelijk, mentaal en emotioneel in evenwicht.

Masseren is een grote hobby van me en ik doe het van jongs af aan. Sportmassage is mijn basis waarbij je door anatomie en fysiologie een goede kennis krijgt van de werking van het lichaam en waar en hoe de spieren lopen. Daarnaast heb ik verschillende technieken geleerd zoals drukpuntmassages en energetiche massages die me helpen het lichaam op de juiste manier in beweging te brengen en te ontspannen.

De massages die ik geef zijn holistisch wat betekend dat ik het hele lichaam behandel. Mocht men ergens grote spanning voelen dan krijgt dat gebied extra aandacht maar het lichaam als geheel wordt aangeraakt. Mijn massages zijn stevig en ontspannend door de combinatie van techniek en reiki.

Sportmassage.

Sportmassage is een stevige massage die spanning uit de spieren haalt door strijken, kneden en drukken. Veel mensen hebben last van spanning in hun rug, schouders en nek en daarbij is deze massage erg bevordelijk. Door het masseren van het probleemgebied en het wegnemen van spanning in de rest van het lichaam is het een ontspannende en helende behandeling. Deze massage wordt gecombineerd met Reiki.

Deze massage wordt uitgevoerd op een massagetafel. Er wordt olie gebruikt op het ontklede lichaam (onderbroek blijft aan).

Thaise Massage.

Deze massage komt oorspronkelijk uit India en is meer dan 2.500 jaar geleden overgebracht naar Thailand door Shivagakomarpaj, de lijfarts van Boeddha. Deze geneeskunst is gebaseerd op de asanas (houdingen) van yoga, acupressuur en Chinese geneeskunde. De Thaise massage is een drukpuntmassage die de verschillende energielijnen in het lichaam behandeld. Daarnaast wordt het lichaam gerekt, gestrekt en gedraaid om zo het lichaam te laten ontspannen, openen en doorstromen . Bij deze massage wordt het hele lichaam behandeld maar vooral de benen krijgen veel aandacht. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam ontspant, opent en heft blokkades op zodat uw energie weer gaat stromen.

Bij de Thaise massage ligt u in gemakkelijk zittende kleding op de mat. De massage op de mat is ook geschikt voor (hoog)zwangere vrouwen.

Reiki, Magnetiseren van Pijnlichamen.

Ik geef healing door middel van Reiki, Magnetiseren en het verwijderen van Pijnlichamen. Ik stel me open en verbind me met de Universele Energie en word een kanaal om de cliënt weer in balans te brengen door spanningen en blokkades weg te halen en energie te laten stromen daar in het lichaam waar nodig is. Het lichaam wordt zo gestimuleerd om het zelfhelendevermogen weer te activeren.

De handen worden gelegd op de gewrichten, organen en chakra's aan de voor en achterkant van het lichaam. De reiki behandelingen combineer ik met (sport)massage zodat het lichaam optimaal doorstoomt en ontspant maar u kunt ook kiezen voor alleen een Reikibehandeling.

Pijnlichamen zijn emoties, opgeslagen in het lichaam, waarnaar de geest naar teruggrijpt en blokkades veroorzaken. Door deze pijnlichamen te voelen en uittenodigen volledig aanwezig te zijn kunnen ze losgelaten worden.

Voor Reiki les en initiaties zie Reiki.

Samen kijken we wat de juiste behandeling zal zijn om het lichaam te stimuleren zichzelf te helen en te ontspannen.

Tarief €60. Ook op lokatie! Voor een massage aan huis reken ik €20 meer.

Kijk naar mijn tijden en tarieven

Ontwikkeld door Slimbytes.nl