Cursussen en Workshops


Jan, 10th

Soundhealing vrijdag 3 februari

Geschreven door Sharonna met 9 commentaren
 
Een Soundhealing is een bijzondere & muzikale avond om jezelf helemaal te ontspannen, helen en op te laden.
 
De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je te ontladen van stress en straling en herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingspatronen. Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische ervaring van de verschillende klanken en zang.
 
We beginnen met enkele eenvoudige, meditatieve yogaoefeningen en zingen samen een mantra. Daarna gaan we liggen voor een diepe en lange ontspanning. Na afloop is er thee met wat lekkers.
 
Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

"Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, klankbuizen,  rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, mondharp, bellen, koshi's, xylofoon, gongs, monochord en meer. Ze speelt mantra's op het harmonium en ukelele. Ze geeft yogalessen, massages, reiki, sjamanisme en soundhealing in Hoofddorp".
 
De zaal is ruim en wordt geventileerd. Er zijn goede luchtreinigers aanwezig.
 
 
Vrijdag 3 feb. van 1930u-21u. 
Kosten €20 p.p. 
OBS de Optimist, Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.
 
Geef je op! Mail info@yoga-massages.nl of bel/app 06-28709948.

 

 

 

9 commentaren

 1. Yvette Says:
  November 8, 2019 at 10:21pm

  Wat was het weer ontspannend vanavond. Klankschalen sessie bij Sharona echt een aanrader,yoga, prachtige instrumenten, mooie stem en ontspannen maar. Dank je wel Sharona
 2. Jur Says:
  January 21, 2020 at 01:17pm

  Soundhealing met Sharonna was echt een bijzondere belevenis. Erg goed verzorgd, alles was aanwezig, kussentjes, matrasjes, dekens. De diversiteit van de klanken die de verschillende instrumenten en haar zang voortbrengen nemen je helemaal mee naar je innerlijke zijn. De ontspanning die je voelt is diepgaand en helend. Ik heb genoten. Dank je wel Sharonna en ook Angela.
  Hartelijke groet,
  Jur ✨
 3. Joyce Says:
  January 22, 2020 at 03:57pm

  Oh my wat een fijne beleving!
  Ik kende het eerlijk gezegd nog niet, maar heb mij volledig overgegeven aan de klanken en prachtige stem van Sharonna. Zeker voor herhaling vatbaar, een kadootje voor jezelf.
 4. Yvonne Says:
  February 21, 2020 at 10:00pm

  Voor het eerst een sound healing bij Sharonna gehad. Op persoonlijke wijze geeft ze invulling door mantra’s te integreren in de soundhealing. Er ontstaat een verhaal en thema, inspirerend en ontspannend. Dankjewel voor de fijne avond

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl