Cursussen en Workshops


Jul, 10th

Soundhealing 9 september

Geschreven door Sharonna met 8 commentaren

Woensdag 9 september is er een Soundhealing avond in Hoofddorp met als thema; Zachtheid en Rust. Een bijzondere & muzikale avond om helemaal ontspannen en opgeladen het weekend in te gaan.


De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je ontladen van stress en straling en herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingspatronen. Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking van de verschillende klanken en zang.We beginnen met enkele eenvoudige, meditatieve yoga oefeningen en gaan daarna liggen voor een diepe en lange ontspanning. Tijdens de ontspanning word je aangeraakt door helende reiki handjes om je nog verder in rust te brengen. Na afloop is er thee met wat lekkers.


Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, tanpura, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, mondharp, bellen, koshi's, xylofoon, gongs, monochord en meer. Ze speelt mantra's op het harmonium en ukelele. Ze geeft yogalessen, massages,  reiki, sjamanisme en soundhealing in Hoofddorp en Nieuw Vennep.

 

Woensdag 9 september van 1930-21u. (bij grote interesse doen we twee sessies).

Deltaweg 109 in Hoofddorp.

Kosten €17,50 p.p.

 

Klik hier en geef je op!

 

Volgende Soundhealing is 

 

 

 

 

8 commentaren

 1. Yvette Says:
  November 8, 2019 at 10:21pm

  Wat was het weer ontspannend vanavond. Klankschalen sessie bij Sharona echt een aanrader,yoga, prachtige instrumenten, mooie stem en ontspannen maar. Dank je wel Sharona
 2. Jur Says:
  January 21, 2020 at 01:17pm

  Soundhealing met Sharonna was echt een bijzondere belevenis. Erg goed verzorgd, alles was aanwezig, kussentjes, matrasjes, dekens. De diversiteit van de klanken die de verschillende instrumenten en haar zang voortbrengen nemen je helemaal mee naar je innerlijke zijn. De ontspanning die je voelt is diepgaand en helend. Ik heb genoten. Dank je wel Sharonna en ook Angela.
  Hartelijke groet,
  Jur ✨
 3. Joyce Says:
  January 22, 2020 at 03:57pm

  Oh my wat een fijne beleving!
  Ik kende het eerlijk gezegd nog niet, maar heb mij volledig overgegeven aan de klanken en prachtige stem van Sharonna. Zeker voor herhaling vatbaar, een kadootje voor jezelf.
 4. Yvonne Says:
  February 21, 2020 at 10:00pm

  Voor het eerst een sound healing bij Sharonna gehad. Op persoonlijke wijze geeft ze invulling door mantra’s te integreren in de soundhealing. Er ontstaat een verhaal en thema, inspirerend en ontspannend. Dankjewel voor de fijne avond

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl