Cursussen en Workshops


Aug, 20th

Soundhealing maandag 13 januari

Geschreven door Sharonna met 5 commentaren

Maandag 13 januari is er een Soundhealing avond in Hoofddorp. Een bijzondere & muzikale avond om helemaal ontspannen en opgeladen de nieuwe weekend in te gaan.

De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je ontladen van stress en straling en herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingspatronen. Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking ervan.We beginnen met enkele rustige, meditatieve yoga oefeningen en gaan daarna liggen voor een diepe en lange ontspanning. Na afloop is er thee met wat lekkers.


Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, tanpura, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, mondharp, bellen, koshi's, xylofoon, gongs, monochord en meer. Ze speelt mantra's op het harmonium en ukelele. Ze geeft al 12 jaar yoga, massage en reiki cursussen en verzorgt Soundhealing en meditatie workshops.


Maandag 13 januari van 1930-21u.
Deltaweg 109 in Hoofddorp.

Kosten €15,00 p.p.

 

Klik hier en geef je op!

 

 

 

 

5 commentaren

  1. Yvette Says:
    November 8, 2019 at 10:21pm

    Wat was het weer ontspannend vanavond. Klankschalen sessie bij Sharona echt een aanrader,yoga, prachtige instrumenten, mooie stem en ontspannen maar. Dank je wel Sharona

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl