Cursussen en Workshops


Aug, 20th

Soundhealing maandag 14 februari

Geschreven door Sharonna met 7 commentaren

Vrijdag 14 februari is er een Soundhealing avond in Hoofddorp. Een bijzondere & muzikale avond om helemaal ontspannen en opgeladen het weekend in te gaan.


De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je ontladen van stress en straling en herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingspatronen. Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking ervan.We beginnen met enkele rustige, meditatieve yoga oefeningen en gaan daarna liggen voor een diepe en lange ontspanning. Na afloop is er thee met wat lekkers.


Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, tanpura, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, mondharp, bellen, koshi's, xylofoon, gongs, monochord en meer. Ze speelt mantra's op het harmonium en ukelele. Ze geeft al 12 jaar yoga, massage en reiki cursussen en verzorgt Soundhealing en meditatie workshops.

 

Vrijdag 14 februari van 1930-21u.

Deltaweg 109 in Hoofddorp.

Kosten €17,50 p.p.

 

Klik hier en geef je op!

 

Volgende Soundhealing is 20 maart.

 

 

 

 

7 commentaren

 1. Yvette Says:
  November 8, 2019 at 10:21pm

  Wat was het weer ontspannend vanavond. Klankschalen sessie bij Sharona echt een aanrader,yoga, prachtige instrumenten, mooie stem en ontspannen maar. Dank je wel Sharona
 2. Jur Says:
  January 21, 2020 at 01:17pm

  Soundhealing met Sharonna was echt een bijzondere belevenis. Erg goed verzorgd, alles was aanwezig, kussentjes, matrasjes, dekens. De diversiteit van de klanken die de verschillende instrumenten en haar zang voortbrengen nemen je helemaal mee naar je innerlijke zijn. De ontspanning die je voelt is diepgaand en helend. Ik heb genoten. Dank je wel Sharonna en ook Angela.
  Hartelijke groet,
  Jur ✨
 3. Joyce Says:
  January 22, 2020 at 03:57pm

  Oh my wat een fijne beleving!
  Ik kende het eerlijk gezegd nog niet, maar heb mij volledig overgegeven aan de klanken en prachtige stem van Sharonna. Zeker voor herhaling vatbaar, een kadootje voor jezelf.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl