Cursussen en Workshops


Sep, 17th

Ontdek je Krachtdier!

Geschreven door Sharonna met 12 commentaren

 

heartEen Sjamanistisch drum journey is een reis met de intentie je krachtdier of krachtdieren (totemdier) te ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting die je helpt je intuitieve vermogens te vergroten. Ontdek en vertrouw je eigen krachten.

Een krachtdier is een zielsgids. Het verschijnen van een dier brengt een boodschap, een bepaalde kracht en verwijst naar eigenschappen die begrepen en gezien willen worden. Heb je je taak volbracht of is de situatie veranderd, dan kan het gebeuren dat een krachtdier verdwijnt of verandert en er een ander dier opduikt dat zijn plaats inneemt en je naar de volgende periode begeleidt. Een krachtdier waakt over je levensenergie, waarschuwt je, beschermt je, helpt je oude patronen los te laten, geeft je moed en kracht om taken uit te voeren en helpt bij helende behandelingen.

Een drum Journey is een meditatieve begeleide reis met de intentie op zoek te gaan naar je krachtdier(en). De setting is eerst wat yoga en ontspanningsoefeningen en daarna liggen. In ontspanning neem Ik je met mijn stem mee op reis. De sjamanendrum heeft als taak je te ontspannen en in trans te brengen zodat je je met je onderbewuste en fantasie mee kunt laten voeren. Hierin kunnen hele mooie dingen ontstaan waarbij je de spirituele wijsheid opgeslagen in jezelf aanboort. De kwaliteiten van het dier zeggen iets over de hulp en begeleiding die je op dat moment in je leven kunt gebruiken.

Na afloop is er thee en kunnen we delen en de betekenis opzoeken van de dieren die er aan ons zijn verschenen.

 

Lees op deze site meer over krachtdieren en de betekenis van de verschillende dieren.

En ook deze site vind je beschrijvingen.

 

Wanneer;  Vrijdag van 1930-21u.

Waar; OBS de Optimist, Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Hoeveel; €15

Meld je aan via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

 

Wil je ook een Sjamanistische reis ondergaan en je krachtdier ontmoeten?

Mail me op om je op te geven info@yoga-massages.nl of bel/app 06-28709948

Zie ook de Sjamanistische reis 'Ontmoet je Spirit Guide'. 

 

In Thailand heb ik trainingen gevolgd bij een Amerikaanse Sjamaan. Hij leerde ons reizen te maken naar de onderwereld, middenwereld en spiritwereld om zo contact te leggen met onze gidsen. De innerlijke reizen worden begeleid met de stem en het bespelen van de drum om het lichaam in theta staat te brengen. In deze staat van de hersenen kom je in diepe meditatieve ontspanning waarbij je meer in contact bent met je intuitie en innerlijke wijsheid. Deze trainingen hebben mij geleerd meer te vertrouwen op mijn ingevingen. Dit kon ik vervolgens goed toepassen in mijn leven en werk. Vertouwen op je eigen wijsheid en innerlijk weten spoort je aan de beste keuze voor jezelf te maken. Doordoor brengt het je vreugde en bezieling en dat gun ik iedereen.

 

Ontdek Je Krachtdier!

Met volle maan is er een Drum Journey. Een Sjamanistisch ritueel die je meeneemt op reis in jezelf om je krachtdier te ontmoeten. Deze bijzondere innerlijke reis helpt je jouw intuitieve wijsheid te ontdekken, vergroten en te versterken. Krachtdieren zijn spirituele begeleiders. Ze geven je symbolische boodschappen door om je te beschermen, te inspireren en zelfvertrouwen te geven. Ontdek wat jouw krachtdier is en welke boodschappen hij voor jou heeft!

Kijk hier voor meer info

 

 

12 commentaren

 1. Kira Says:
  February 2, 2020 at 02:20pm

  Lieve Sharonna,
  Ik kon niet wachten om mijn eerste drumreis naar de onderwereld te maken... en nu kan ik weer niet wachten om de bovenwereld te gaan verkennen.
  Wat heb ik lekker hoog gevlogen daar beneden, zeg!
  Dankjewel voor het delen van je gave en giften :)
  Je bent een prachtig mens!
 2. Nathalie Says:
  March 10, 2020 at 08:19pm

  Een moment helemaal voor jezelf, en met jezelf. Al een aantal keren mooie reizen naar de onderwereld en bovenwereld mogen maken bij/met Sharonna. Steeds weer geweldige ervaringen met boodschappen en inzichten. Superrelaxt nog heerlijke thee drinken na de reis en fijn mijn bed in.
 3. Mireille Says:
  March 15, 2020 at 04:36pm

  Lieve Sharonna,

  Wat een mooie, bijzondere avonden heb ik al bij jou mogen beleven!
  Ontmoet je krachtdier, de drum journey, de soundhealing. wat een bijzondere ervaringen die nog lang nawerken!

  ik hoop er nog veel bij je te mogen doen!
  Liefs,
  Mireille
 4. Irma Says:
  July 29, 2020 at 11:37am

  Na een aantal heerlijke soundhealings bij Sharonna te hebben gedaan, was ik ook erg benieuwd naar de drumjourney “Ontdek je krachtdier”. Ik vond dit een enorm intense belevenis waaraan ik nog zeer regelmatig terug moet denken. Later heb ik ook de drumjourney “Ontdek je spirit guide” gevolgd. Wederom een bijzondere ervaring.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl