Cursussen en Workshops


Jan, 15th

Ontmoet je Spirit Guide!

Geschreven door Sharonna met 11 commentaren

heartSuper Moon Shamanic Journey.

Een Sjamanistisch drum journey is een reis in niet alledaagse werkelijkheid met de intentie om hulp, inspiratie en begeleiding te ontvangen van gidsen die bij ons zijn. Bijzondere ontmoetingen die je helpen je intuitieve vermogens te vergroten. Verbind je met je hogere zelf en innerlijk weten en ontvang boodschappen die je kracht en wijsheid brengen.

Deze keer reizen we naar de bovenwereld, een wereld bestaande uit pure ruimte. Daar gaan we op zoek naar onze Spirit Guides. Spirit Guides zijn de Lichtwezens, Goden, Voorouders en Engelen die bij ons zijn om ons te inspireren, begeleiden en beschermen.

Een drum Journey is een meditatieve begeleide reis met behulp van de drum of ratel. De setting is eerst wat yoga en ontspanningsoefeningen en daarna liggen. In ontspanning neem Ik je mee met mijn stem op reis. De sjamanendrum heeft als taak je te ontspannen en in trance te brengen zodat je je met je onderbewuste mee kunt laten voeren. Hierin kunnen hele mooie dingen ontstaan waarbij je de spirituele wijsheid opgeslagen in jezelf aanboort en boodschappen van licht, liefde en wijsheid mag ontvangen.

Na afloop is er thee en kunnen we delen en de betekenis opzoeken van de Gidsen die er aan ons zijn verschenen.

Dit sjamanistisch ritueel neemt je mee op reis in jezelf om je spirituele gidsen te ontmoeten. Ervaar deze bijzondere innerlijke reis en ontdek, vergroot, versterk en vertrouw jouw intuïtieve wijsheid. Ontvang de symbolische boodschappen om je te beschermen, te inspireren en zelfvertrouwen te geven. Ontdek wie jouw Spirit Guide is en welke boodschap hij voor jou heeft!


Wanneer; maandag van 1930-21u.

Waar; Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.
Kosten €15,00 p.p.

 

Mail me op om je op te geven.

 

 

 

In Thailand heb ik trainingen gevolgd bij een Amerikaanse Sjamaan. Hij leerde ons reizen te maken naar de onderwereld, middenwereld en spiritwereld om zo contact te leggen met onze gidsen. De innerlijke reizen worden begeleid met de stem en het bespelen van de drum om het lichaam in theta staat te brengen. In deze staat van de hersenen kom je in diepe meditatieve ontspanning waarbij je meer in contact bent met je intuitie en innerlijke wijsheid. Deze trainingen hebben mij geleerd meer te vertrouwen op mijn ingevingen. Dit kon ik vervolgens goed toepassen in mijn leven en werk. Vertouwen op je eigen wijsheid en innerlijk weten spoort je aan de beste keuze voor jezelf te maken. Doordoor brengt het je vreugde en bezieling en dat gun ik iedereen.

Dit jaar volg ik een jaartraining Sjamanisme bij het parapsychologisch instituut in Utrecht om nog meer te leren over Sjamanistisch reizen. We leren over extractie en retrieval, het verwijderen en terughalen van zielsdelen en energieen voor meer heelwording.

 

 

 

11 commentaren

 1. Denise Says:
  June 7, 2018 at 07:58am

  Lieve Sharonna,

  Ik heb gister bij jou voor het eerst de drum journey gehad.
  Wat bijzonder om deze `reis 'te maken en dingen van jezelf te horen die je onbewust altijd met je meedraagt.
  Ik denk dat dit iets is wat iedereen een keer meegemaakt moet hebben die yoga doet.
  Ik kijk uit naar de volgende drum journey en ben benieuwd wat mijn onderbewustzijn mij misschien weer zal vertellen.

  Denise
 2. Nicolle Says:
  June 7, 2018 at 02:13pm

  Lieve sharonna,

  Gisteren ben ik blij verrast met jou drum journey.
  Dit was voor mij de eerste keer maar zou het wel vaker willen doen!
  Ik moest wel even bijkomen van deze “reis”, maar meer omdat het zoveel indruk op mij heeft gemaakt.
  En eigenlijk super mooi is wat er is gebeurd.
  Ik denk dat dit super leuk is voor iedereen die een ontdekkingstocht wil maken naar zichzelf.
  Ik zeg doen!!!

  Tot de volgende keer
 3. Michèle Du Parand Says:
  November 27, 2018 at 08:15pm

  Lieve Sharonna,

  many thanks, genoten heb ik van de Sjamanic Drum Journey, 'Ontdek je Krachtdier' op vrijdag 23 november 2018. Heel fijn om op deze liefdevolle manier diep vanuit binnen in contact te komen met je Krachtdier. Het ritme van de drum geeft een fijne ontspanning en trance. Dank je wel voor deze waardevolle en intense reis.
  Ben heel nieuwsgierig wat deze ontdekking mij de komende tijd aan inzichten gaat brengen...……..

  Warme harstknuffel, Michèle
 4. Anita Says:
  June 18, 2019 at 12:40pm

  Lieve Sharonna,
  Voor het eerst heb ik een drum journey mogen ervaren en dat was heel speciaal voor mij. Ik vond dat je workshop een fijne, natuurlijke opbouw had. Je stem paste zich qua klank en snelheid aan aan het proces van de reis naar een andere wereld, waardoor ik me makkelijk meegenomen voelde. De drum en mooie klanken van de schalen en de belletjes deden de rest. Het is een ervaring die heel ontspannend was en tegelijkertijd veel in me los lijkt te maken. De reis gaat dus nog even door. Heel erg bedankt daarvoor!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl