Cursussen en Workshops


Sep, 17th

Ontdek je Krachtdier!

Geschreven door Sharonna met 12 commentaren

 

heartEen Sjamanistisch drum journey is een reis met de intentie je krachtdier of krachtdieren (totemdier) te ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting die je helpt je intuitieve vermogens te vergroten. Ontdek en vertrouw je eigen krachten.

Een krachtdier is een zielsgids. Het verschijnen van een dier brengt een boodschap, een bepaalde kracht en verwijst naar eigenschappen die begrepen en gezien willen worden. Heb je je taak volbracht of is de situatie veranderd, dan kan het gebeuren dat een krachtdier verdwijnt of verandert en er een ander dier opduikt dat zijn plaats inneemt en je naar de volgende periode begeleidt. Een krachtdier waakt over je levensenergie, waarschuwt je, beschermt je, helpt je oude patronen los te laten, geeft je moed en kracht om taken uit te voeren en helpt bij helende behandelingen.

Een drum Journey is een meditatieve begeleide reis met de intentie op zoek te gaan naar je krachtdier(en). De setting is eerst wat yoga en ontspanningsoefeningen en daarna liggen. In ontspanning neem Ik je met mijn stem mee op reis. De sjamanendrum heeft als taak je te ontspannen en in trans te brengen zodat je je met je onderbewuste en fantasie mee kunt laten voeren. Hierin kunnen hele mooie dingen ontstaan waarbij je de spirituele wijsheid opgeslagen in jezelf aanboort. De kwaliteiten van het dier zeggen iets over de hulp en begeleiding die je op dat moment in je leven kunt gebruiken.

Na afloop is er thee en kunnen we delen en de betekenis opzoeken van de dieren die er aan ons zijn verschenen.

 

Lees op deze site meer over krachtdieren en de betekenis van de verschillende dieren.

En ook deze site vind je beschrijvingen.

 

Wanneer;  Vrijdag van 1930-21u.

Waar; OBS de Optimist, Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Hoeveel; €15

Meld je aan via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

 

Wil je ook een Sjamanistische reis ondergaan en je krachtdier ontmoeten?

Mail me op om je op te geven info@yoga-massages.nl of bel/app 06-28709948

Zie ook de Sjamanistische reis 'Ontmoet je Spirit Guide'. 

 

In Thailand heb ik trainingen gevolgd bij een Amerikaanse Sjamaan. Hij leerde ons reizen te maken naar de onderwereld, middenwereld en spiritwereld om zo contact te leggen met onze gidsen. De innerlijke reizen worden begeleid met de stem en het bespelen van de drum om het lichaam in theta staat te brengen. In deze staat van de hersenen kom je in diepe meditatieve ontspanning waarbij je meer in contact bent met je intuitie en innerlijke wijsheid. Deze trainingen hebben mij geleerd meer te vertrouwen op mijn ingevingen. Dit kon ik vervolgens goed toepassen in mijn leven en werk. Vertouwen op je eigen wijsheid en innerlijk weten spoort je aan de beste keuze voor jezelf te maken. Doordoor brengt het je vreugde en bezieling en dat gun ik iedereen.

 

Ontdek Je Krachtdier!

Met volle maan is er een Drum Journey. Een Sjamanistisch ritueel die je meeneemt op reis in jezelf om je krachtdier te ontmoeten. Deze bijzondere innerlijke reis helpt je jouw intuitieve wijsheid te ontdekken, vergroten en te versterken. Krachtdieren zijn spirituele begeleiders. Ze geven je symbolische boodschappen door om je te beschermen, te inspireren en zelfvertrouwen te geven. Ontdek wat jouw krachtdier is en welke boodschappen hij voor jou heeft!

Kijk hier voor meer info

 

 

12 commentaren

 1. Denise Says:
  June 7, 2018 at 07:58am

  Lieve Sharonna,

  Ik heb gister bij jou voor het eerst de drum journey gehad.
  Wat bijzonder om deze `reis 'te maken en dingen van jezelf te horen die je onbewust altijd met je meedraagt.
  Ik denk dat dit iets is wat iedereen een keer meegemaakt moet hebben die yoga doet.
  Ik kijk uit naar de volgende drum journey en ben benieuwd wat mijn onderbewustzijn mij misschien weer zal vertellen.

  Denise
 2. Nicolle Says:
  June 7, 2018 at 02:13pm

  Lieve sharonna,

  Gisteren ben ik blij verrast met jou drum journey.
  Dit was voor mij de eerste keer maar zou het wel vaker willen doen!
  Ik moest wel even bijkomen van deze “reis”, maar meer omdat het zoveel indruk op mij heeft gemaakt.
  En eigenlijk super mooi is wat er is gebeurd.
  Ik denk dat dit super leuk is voor iedereen die een ontdekkingstocht wil maken naar zichzelf.
  Ik zeg doen!!!

  Tot de volgende keer
 3. Michèle Du Parand Says:
  November 27, 2018 at 08:15pm

  Lieve Sharonna,

  many thanks, genoten heb ik van de Sjamanic Drum Journey, 'Ontdek je Krachtdier' op vrijdag 23 november 2018. Heel fijn om op deze liefdevolle manier diep vanuit binnen in contact te komen met je Krachtdier. Het ritme van de drum geeft een fijne ontspanning en trance. Dank je wel voor deze waardevolle en intense reis.
  Ben heel nieuwsgierig wat deze ontdekking mij de komende tijd aan inzichten gaat brengen...……..

  Warme harstknuffel, Michèle
 4. Anita Says:
  June 18, 2019 at 12:40pm

  Lieve Sharonna,
  Voor het eerst heb ik een drum journey mogen ervaren en dat was heel speciaal voor mij. Ik vond dat je workshop een fijne, natuurlijke opbouw had. Je stem paste zich qua klank en snelheid aan aan het proces van de reis naar een andere wereld, waardoor ik me makkelijk meegenomen voelde. De drum en mooie klanken van de schalen en de belletjes deden de rest. Het is een ervaring die heel ontspannend was en tegelijkertijd veel in me los lijkt te maken. De reis gaat dus nog even door. Heel erg bedankt daarvoor!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl