Cursussen en Workshops


Feb, 3rd

Reiki initiatie

Geschreven door Sharonna met 8 commentaren

In Reiki weekenden mag ik de verschillende mensen initieren. Ik wil graag veel mensen initieren om men zo te helpen zichzelf te kunnen helpen en thuis te komen bij jezelf.

Tijdens de reiki cursus help ik je ontspannen, visualiseren en leer ik je je open te stellen en te vragen om hulp van de gidsen en engelen om ons heen voor liefde en heling. Door de rust en de handoplegging leer je luisteren naar de subtiele energieen in en om ons heen en deze te vertalen naar je eigen gevoelens en behoeften.

Gedurende de verschillende initiaties die ik tot nu heb gegeven heb ik al een aantal heel bijzondere, sterke en mooie mensen mogen helpen hun eigen gevoeligheid, kracht en gave te leren herkennen, te accepteren en toe te passen.

Zeer dankbaar voor de mogelijkheid anderen te helpen wat ik zelf heb willen leren en toepassensmileyheart.

 

 

8 commentaren

 1. Roland van Bommel Says:
  February 3, 2013 at 05:37pm

  3 februari 2013

  Ik heb dit weekend een Reiki 1 initiatie ontvangen van Sharonna en dat is zeer goed bevallen.
  Het was een warm en respectvol weekend dat ik iedereen kan aanraden die iets met zijn spiritualiteit wil doen.

  Roland van Bommel
 2. André Says:
  February 5, 2013 at 06:04pm

  Ik geniet elke dag van de Reiki 1 inwijdingen die ik van jou heb mogen ontvangen en die mij zo in contact hebben gebracht met mijn eigen ware zelf en tegelijk met ieders ware zelf. Ik ben je heel dankbaar voor de rust en de liefde waarmee ik doordrongen ben worden. Ik heb de afgelopen maand vaak teruggedacht aan die bijzondere dag en me gerealiseerd dat juist door die liefdevolle begeleiding het ´pad´ helderder werd voor mij. Alle prestatiegerichtheid kon ik loslaten. Ik mag er uiteraard zeggen. When the ego goes, Reiki flows :-) Take care everyone. Your big brother
  André

  Sharonnas Massages, Yoga and Reiki cursussen zijn een grote aanrader!
 3. aennemiek Says:
  February 6, 2013 at 08:21pm

  Ik heb een poosje geleden Reiki 1 gedaan.En vond het heerlijk, ik leerde rust te krijgen in mijzelf. Ik geniet hier nog elke dag van. Dank je wel.
 4. Hester Plomp Says:
  February 27, 2013 at 10:35pm

  Samen met mijn dochter van 8 jaar heb ik de reiki 1 cursus gedaan. De rust, ontspanning, liefde, positieve energieen! Een waardevol bezit! Een aanrader, ook zeker voor kinderen! Dank je wel, Sharonna!

  Louette en Hester

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl