Cursussen en Workshops


Mar, 7th

Reiki I & II Cursus 21/22 apr.

Geschreven door Sharonna met 27 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

 

 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Tijdens een reiki cursus leer je om bewust en met intentie energie te voelen en sturen. en je kunt de ander iets extra's meegeven in de vorm van heling en ontspanning.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door directe handoplegging. Je kunt Reiki zien als een prachtig soort gereedschap. Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveau’s. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een Reiki behandeling. Je voegt energie toe, brengt het geheel in balans. Op het gebied van lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens het Reiki weekend word je geopend voor universele levensenergie, waar je reeds deel van bent. Je leert om energie van hoge trilling bewust met je handen naar jezelf en de ander te kanaliseren. 

 
 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en bijv. je naasten, geliefden, huisdieren helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

 

Lokatie; Bewustzijncentrum Natuurlijk Vertouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;   21/22 apr. '23. Kosten €220 incl.btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  sept '23. Kosten €260 incl. btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; vrijdag avond van 19u tot 2230u en zaterdagochtend van 10u tot1430u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Ben je geinteresseert en wil je reiki leren?

Doe jezelf dit bijzondere en ontspannen weekend cadeau!

Neem contact met me op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland, Nepal en Thailand gedaan. Ze heeft meer dan 100 mensen ingewijd in de Reiki.

 

 

 

 

 

 

27 commentaren

 1. Joyce Says:
  November 24, 2020 at 07:28pm

  Reiki I en reiki II bij Sharonna gevolgd. Reiki is een onwijs mooie manier van behandelen, Sharonna legt alles erg goed en duidelijk uit. De lesopbouw vond ik ook erg fijn. Zeker een aanrader! Bedankt lieve Sharonna!
 2. Robert Says:
  July 12, 2021 at 05:18pm

  Hi Sharonna,

  Ik wil je enorm bedanken voor jouw cursus Reiki 1. Ik zal ter zijner tijd ook Reiki 2 bij je volgen.

  Groet,
  Robert
 3. Emy Wassenaar Says:
  July 12, 2021 at 06:28pm

  Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik het Reiki 1 weekend mogen ervaren bij Sharonna. Wat een ontzettend zen en magisch weekend is dit geweest. Sharonna heeft ons fantastisch begeleid en creëert een sfeer waarin je volledig open en jezelf mag en kan zijn. Het is duidelijk dat ze heel veel ervaring heeft maar je merkt ook dat ze de sfeer en wat er nodig is heel goed aanvoelt en hierop schakelt.Reiki heeft een plek mijn leven en mijn hart gekregen. Je bent een mooi mens Sharonna, bedankt!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl