Cursussen en Workshops


Oct, 29th

Reiki I & II Cursus 13/14 jan & 27/28 jan

Geschreven door Sharonna met 27 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

 

 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Tijdens een reiki cursus leer je om bewust en met intentie energie te voelen en sturen. en je kunt de ander iets extra's meegeven in de vorm van heling en ontspanning.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door directe handoplegging. Je kunt Reiki zien als een prachtig soort gereedschap. Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveau’s. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een Reiki behandeling. Je voegt energie toe, brengt het geheel in balans. Op het gebied van lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens het Reiki weekend word je geopend voor universele levensenergie, waar je reeds deel van bent. Je leert om energie van hoge trilling bewust met je handen naar jezelf en de ander te kanaliseren. 

 
 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en bijv. je naasten, geliefden, huisdieren helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

 

Lokatie; Bewustzijncentrum Natuurlijk Vertouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;   13/14 jan. '23. Kosten €200 incl.btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  27/28 jan. '23. Kosten €230 incl. btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; vrijdag avond van 19u tot 22u en zaterdagochtend van 10u tot14u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Ben je geinteresseert en wil je reiki leren?

Doe jezelf dit bijzondere en ontspannen weekend cadeau!

Neem contact met me op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland, Nepal en Thailand gedaan. Ze heeft meer dan 100 mensen ingewijd in de Reiki.

 

 

 

 

 

 

27 commentaren

 1. Angela Says:
  October 12, 2019 at 04:59pm

  Ik vond de cursus heel bijzonder, interresant en professioneel.
  De hele opzet was met één woord GEWELDIG!
  De cursus heeft mij veel gebracht, om me beter te kunnen ontspannen en te helen.
  Van mij krijgt Sharonna een 10 voor de gehele cursus!
 2. Aletta Says:
  November 9, 2019 at 06:36pm

  Sharonna,
  Wat een heerlijke soundhealing heb je vrijdagavond 8 november gegeven.
  Totale ontspanning. Prachtige muziek,zang en klanken. Echt voor herhaling.
  De volgende keer ben ik er weer bij.
  Lieve groet Aletta
 3. Evelien Says:
  March 24, 2020 at 12:09pm

  Sharonna,

  Ik heb half maart bij jou de reiki 1 cursus gedaan. Wat heb ik veel geleerd en
  Zo fijn om dit in een fijne omgeving te leren in alle rust. Ik ben nu twee weken verder en voel weer rust in mijn lichaam. En wil je bedanken voor de fijne cursus.... reiki 2 ga ik zeker ook bij je volgen...

  Liefs Evelien
 4. Sandra Mantel Says:
  October 6, 2020 at 11:20pm

  Wat een liefdevolle kundige Reiki Master is Sharonna. Ik heb Reiki II bij haar gedaan en zo enorm genoten van deze dagen, wat een fijne energie en heldere uitleg. Ik wou dat ik Reiki I ook bij haar had gedaan. Ik zet het nu bijna dagelijks in ook bij mijn hond die er echt voor gaat liggen. Bedankt

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl