Cursussen en Workshops


Oct, 29th

Reiki I & II Cursus 13/14 jan & 27/28 jan

Geschreven door Sharonna met 27 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

 

 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Tijdens een reiki cursus leer je om bewust en met intentie energie te voelen en sturen. en je kunt de ander iets extra's meegeven in de vorm van heling en ontspanning.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door directe handoplegging. Je kunt Reiki zien als een prachtig soort gereedschap. Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveau’s. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een Reiki behandeling. Je voegt energie toe, brengt het geheel in balans. Op het gebied van lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens het Reiki weekend word je geopend voor universele levensenergie, waar je reeds deel van bent. Je leert om energie van hoge trilling bewust met je handen naar jezelf en de ander te kanaliseren. 

 
 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en bijv. je naasten, geliefden, huisdieren helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

 

Lokatie; Bewustzijncentrum Natuurlijk Vertouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;   13/14 jan. '23. Kosten €200 incl.btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  27/28 jan. '23. Kosten €230 incl. btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; vrijdag avond van 19u tot 22u en zaterdagochtend van 10u tot14u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Ben je geinteresseert en wil je reiki leren?

Doe jezelf dit bijzondere en ontspannen weekend cadeau!

Neem contact met me op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland, Nepal en Thailand gedaan. Ze heeft meer dan 100 mensen ingewijd in de Reiki.

 

 

 

 

 

 

27 commentaren

 1. Titia Says:
  October 11, 2016 at 02:09pm

  Leuke en inspirirende dagen gehad in het weekend dar ik reiki2 bin sharonna heb gedaan,
  ga ook zeker nog naar dagen toe waar je je reiki kan uitoefen op elkaar,

  Bedankt Sharonna,

  Xxx Titia
 2. Lorenna de la Pava Says:
  May 2, 2018 at 08:38pm

  Ik heb reiki 1 cursus bij Sharonna mogen ontvangen, deze ervaring heeft mijn verwachtingen overtroffen.
  Ik voelde mij absoluut verbonden, begrepen en geliefd.
  Ik voelde de liefde van Sharonna voor haar werk en de zekerheid of wat zij doet. Echt professionel maar voraal menselijk.
  Zij wilde gewoon haar knowledge met mij delen , en ik ben hier mee ontzettend dankbaar.
  Ik zal zeker reiki 2 ook met haar volgen.
  Dank je wel Sharona voor willen helpen onze wereld een betere place van maken.
  HEEL VEEL LIEFS.
  Lorenna.
 3. Andrea Oostinga Says:
  May 21, 2019 at 09:04am

  Was een heerlijke, ontspannen Reiki-cursus.
  Door de kleine groep, een intieme setting die heel veilig voelt.
  En Sharonna heeft een prettige, zachte energie.
 4. Matthijs & Fleur Says:
  June 4, 2019 at 09:20am

  "In ons dagelijks leven is er naast werk en gezin niet heel veel tijd voor onszelf over. Ontspannen en tot jezelf komen is dan lastig. Om deze reden hadden wij onszelf een reikicursus bij Sharonna cadeau gedaan. Dat is ons heel goed bevallen. We kijken terug op een zeer bijzonder ontspannen weekend. Sharonna is een fijn persoon en een ervaren reikimaster. Ook na het weekend ervaren we dat Reiki in ons dagelijks leven goed toepasbaar is, ter ontspanning, maar er ontstaat ook een andere positieve helende energie. Het weekend was een bijzondere ervaring, wij vinden dit echt een aanrader!" Fleur en Matthijs

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl