Cursussen en Workshops


Oct, 29th

Reiki I & II Cursus 13/14 jan & 27/28 jan

Geschreven door Sharonna met 27 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

 

 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Tijdens een reiki cursus leer je om bewust en met intentie energie te voelen en sturen. en je kunt de ander iets extra's meegeven in de vorm van heling en ontspanning.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door directe handoplegging. Je kunt Reiki zien als een prachtig soort gereedschap. Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveau’s. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een Reiki behandeling. Je voegt energie toe, brengt het geheel in balans. Op het gebied van lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens het Reiki weekend word je geopend voor universele levensenergie, waar je reeds deel van bent. Je leert om energie van hoge trilling bewust met je handen naar jezelf en de ander te kanaliseren. 

 
 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en bijv. je naasten, geliefden, huisdieren helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

 

Lokatie; Bewustzijncentrum Natuurlijk Vertouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;   13/14 jan. '23. Kosten €200 incl.btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  27/28 jan. '23. Kosten €230 incl. btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; vrijdag avond van 19u tot 22u en zaterdagochtend van 10u tot14u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Ben je geinteresseert en wil je reiki leren?

Doe jezelf dit bijzondere en ontspannen weekend cadeau!

Neem contact met me op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland, Nepal en Thailand gedaan. Ze heeft meer dan 100 mensen ingewijd in de Reiki.

 

 

 

 

 

 

27 commentaren

 1. bianca groeneweg Says:
  October 16, 2014 at 08:05pm

  Reiki stond al even op mijn verlanglijstje om te doen. Was ook erg blij met een plekje op de cursus in oktober bij Sharonna. Ik vond het heel speciaal om dit te mogen doen en te ontvangen. Ook vond ik het geven van reiki aan 1 van de cursisten een bijzondere ervaring. Hoewel we elkaar allemaal niet kenden, was de sfeer ontspannen en vertrouwd met elkaar. Een mooie belevenis wat ik nu in mijn dagelijks leven ga toepassen en tijd voor vrij ga maken. Al is het maar 10 minuten per dag. Ik ga zeker ook nog een keer reiki II doen bij Sharonna.

 2. Claudia Says:
  December 5, 2014 at 09:35pm

  De reiki 1 cursus heeft voor mij geresulteerd in een heerlijk ontspannend weekend. Naast de fijne reiki sessie was ook veel liefde volle aandacht van sharonna en mede cursist. Dank je wel dat je mij dit gegeven hebt.
 3. Joan Says:
  February 27, 2015 at 11:41am

  Bedankt Sharonna voor het fijne Reiki 1 weekend. Een hele bijzondere ervaring en een bijzondere sfeer. Inmiddels heb ik al op mijn gezinsleden kunnen oefenen maar ook bij mijzelf merk ik het effect en de ontspanning van Reiki.
  Nogmaals hartelijk dank voor je goede zorgen en begeleiding dit weekend.
 4. Tanya Says:
  February 27, 2015 at 12:36pm

  Ik wil je heel erg bedanken voor deze bijzondere dagen en dat je mij hebt ingewijd in Reiki I.
  Het was zo een mooie ervaring dat ik bij thuiskomst van mijn man een opmerking kreeg dat ik helemaal blijheid uitstraalde. Zo voelde ik mij ook en ik heb goed geslapen. Dank je wel voor het mooie geschenk, dat je deel uit wilde maken van mijn persoonlijke zoektocht / reis , Sharonna xx Hug. En tot een volgende reis....Reiki II :) Ik kan het echt een ieder aanraden, super mooie beleving! Lieve groet, Tanya Tamara Schoolderman

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl