Cursussen en Workshops


Aug, 19th

Reiki I & II Cursus 11/12 januari & 21/22 maart

Geschreven door Sharonna met 22 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

Tijdens de Reiki cursus mag ik je helpen om de energie en gevoeligheid die je al in je hebt met positieve intentie te sturen zodat het een bijzondere methode wordt om jezelf en de ander te helpen kalmeren, ontspannen en helen.

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en anderen helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! Lees ervaringen van andere cursisten.

 

Lokatie; Anitya Yoga, Hugo de Vriesstraat 32 in Nieuw Vennep.

Reiki I;  21 & 22 mrt '20. Kosten €160 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II; 11 & 12 januari '20. Kosten €180 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; zaterdag avond van 19u tot 22u en zondagochtend van 10u tot13u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Doe je zelf een reiki weekend cadeau en geef je op!

 

 

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland en Thailand gedaan. Ze heeft al 20 jaar lesgeef ervaring.

 

 

 

 

 

22 commentaren

 1. bianca groeneweg Says:
  October 16, 2014 at 08:05pm

  Reiki stond al even op mijn verlanglijstje om te doen. Was ook erg blij met een plekje op de cursus in oktober bij Sharonna. Ik vond het heel speciaal om dit te mogen doen en te ontvangen. Ook vond ik het geven van reiki aan 1 van de cursisten een bijzondere ervaring. Hoewel we elkaar allemaal niet kenden, was de sfeer ontspannen en vertrouwd met elkaar. Een mooie belevenis wat ik nu in mijn dagelijks leven ga toepassen en tijd voor vrij ga maken. Al is het maar 10 minuten per dag. Ik ga zeker ook nog een keer reiki II doen bij Sharonna.

 2. Claudia Says:
  December 5, 2014 at 09:35pm

  De reiki 1 cursus heeft voor mij geresulteerd in een heerlijk ontspannend weekend. Naast de fijne reiki sessie was ook veel liefde volle aandacht van sharonna en mede cursist. Dank je wel dat je mij dit gegeven hebt.
 3. Joan Says:
  February 27, 2015 at 11:41am

  Bedankt Sharonna voor het fijne Reiki 1 weekend. Een hele bijzondere ervaring en een bijzondere sfeer. Inmiddels heb ik al op mijn gezinsleden kunnen oefenen maar ook bij mijzelf merk ik het effect en de ontspanning van Reiki.
  Nogmaals hartelijk dank voor je goede zorgen en begeleiding dit weekend.
 4. Tanya Says:
  February 27, 2015 at 12:36pm

  Ik wil je heel erg bedanken voor deze bijzondere dagen en dat je mij hebt ingewijd in Reiki I.
  Het was zo een mooie ervaring dat ik bij thuiskomst van mijn man een opmerking kreeg dat ik helemaal blijheid uitstraalde. Zo voelde ik mij ook en ik heb goed geslapen. Dank je wel voor het mooie geschenk, dat je deel uit wilde maken van mijn persoonlijke zoektocht / reis , Sharonna xx Hug. En tot een volgende reis....Reiki II :) Ik kan het echt een ieder aanraden, super mooie beleving! Lieve groet, Tanya Tamara Schoolderman

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl