Cursussen en Workshops


Oct, 29th

Reiki I & II Cursus 13/14 jan & 27/28 jan

Geschreven door Sharonna met 27 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

 

 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Tijdens een reiki cursus leer je om bewust en met intentie energie te voelen en sturen. en je kunt de ander iets extra's meegeven in de vorm van heling en ontspanning.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door directe handoplegging. Je kunt Reiki zien als een prachtig soort gereedschap. Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveau’s. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een Reiki behandeling. Je voegt energie toe, brengt het geheel in balans. Op het gebied van lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens het Reiki weekend word je geopend voor universele levensenergie, waar je reeds deel van bent. Je leert om energie van hoge trilling bewust met je handen naar jezelf en de ander te kanaliseren. 

 
 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en bijv. je naasten, geliefden, huisdieren helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

 

Lokatie; Bewustzijncentrum Natuurlijk Vertouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;   13/14 jan. '23. Kosten €200 incl.btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  27/28 jan. '23. Kosten €230 incl. btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; vrijdag avond van 19u tot 22u en zaterdagochtend van 10u tot14u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Ben je geinteresseert en wil je reiki leren?

Doe jezelf dit bijzondere en ontspannen weekend cadeau!

Neem contact met me op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland, Nepal en Thailand gedaan. Ze heeft meer dan 100 mensen ingewijd in de Reiki.

 

 

 

 

 

 

27 commentaren

 1. Monique van Deursen-Hankel Says:
  March 6, 2014 at 08:36pm

  In het weekend van 1 en 2 maart met 2 andere lieve dames mijn reiki 2 inwijding gedaan bij Sharonna. Wat een mooi ontspannend weekend. Heel goed verzorgd en met liefde voor bereid. Heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Prachtig afgewisseld met Yoga en ontspanningsoefeningen. Stem en zang en natuurlijk de inwijdingen zelf. Sharonna doet dit allemaal op een zeer gedegen en relaxte manier. Je voelt je erg bij haar op je gemak. Het weekend zelf heb ik over me heen laten komen en niet zo veel gevoeld. Nu een paar dagen later komt de intentie echt goed binnen. Wat een impact. Dank je wel Sharonna dat ik dit met je mocht delen en dank voor je fantastische toewijding. NAMASTE.
 2. Manja Says:
  June 16, 2014 at 05:40pm

  Ik heb een super mooi en fijn weekend gehad de dames waren ook stuk voor
  Ongelofelijk lief, en sharonna ik bedank jou dat ik erbij mocht zijn

  Heel veel liefs manja
 3. Vita Says:
  October 6, 2014 at 07:19pm

  Wat een heerlijk ontspannen en inspirerend Reiki I weekend!
  Veel dank Sharonna en uiteraard ook aan de dames met wie ik dit mocht ervaren.
  Groetjes, Vita
 4. Marianne Says:
  October 9, 2014 at 06:04pm

  Nieuwsgierig was ik. Wat brengt mij dit weekend? Het antwoord is simpel maar zegt alles. Ontspanning. Van geest en lichaam. Geen moeten, geen denken, alleen maar zijn en ontvangen. Een beslissing was wel heel snel gemaakt: op naar Reiki II in januari. Namasté Sharonna

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl