Cursussen en Workshops


Aug, 19th

Reiki I & II Cursus 11/12 januari & 21/22 maart

Geschreven door Sharonna met 22 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

Tijdens de Reiki cursus mag ik je helpen om de energie en gevoeligheid die je al in je hebt met positieve intentie te sturen zodat het een bijzondere methode wordt om jezelf en de ander te helpen kalmeren, ontspannen en helen.

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en anderen helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! Lees ervaringen van andere cursisten.

 

Lokatie; Anitya Yoga, Hugo de Vriesstraat 32 in Nieuw Vennep.

Reiki I;  21 & 22 mrt '20. Kosten €160 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II; 11 & 12 januari '20. Kosten €180 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; zaterdag avond van 19u tot 22u en zondagochtend van 10u tot13u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Doe je zelf een reiki weekend cadeau en geef je op!

 

 

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland en Thailand gedaan. Ze heeft al 20 jaar lesgeef ervaring.

 

 

 

 

 

22 commentaren

 1. Monique van Deursen-Hankel Says:
  March 6, 2014 at 08:36pm

  In het weekend van 1 en 2 maart met 2 andere lieve dames mijn reiki 2 inwijding gedaan bij Sharonna. Wat een mooi ontspannend weekend. Heel goed verzorgd en met liefde voor bereid. Heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Prachtig afgewisseld met Yoga en ontspanningsoefeningen. Stem en zang en natuurlijk de inwijdingen zelf. Sharonna doet dit allemaal op een zeer gedegen en relaxte manier. Je voelt je erg bij haar op je gemak. Het weekend zelf heb ik over me heen laten komen en niet zo veel gevoeld. Nu een paar dagen later komt de intentie echt goed binnen. Wat een impact. Dank je wel Sharonna dat ik dit met je mocht delen en dank voor je fantastische toewijding. NAMASTE.
 2. Manja Says:
  June 16, 2014 at 05:40pm

  Ik heb een super mooi en fijn weekend gehad de dames waren ook stuk voor
  Ongelofelijk lief, en sharonna ik bedank jou dat ik erbij mocht zijn

  Heel veel liefs manja
 3. Vita Says:
  October 6, 2014 at 07:19pm

  Wat een heerlijk ontspannen en inspirerend Reiki I weekend!
  Veel dank Sharonna en uiteraard ook aan de dames met wie ik dit mocht ervaren.
  Groetjes, Vita
 4. Marianne Says:
  October 9, 2014 at 06:04pm

  Nieuwsgierig was ik. Wat brengt mij dit weekend? Het antwoord is simpel maar zegt alles. Ontspanning. Van geest en lichaam. Geen moeten, geen denken, alleen maar zijn en ontvangen. Een beslissing was wel heel snel gemaakt: op naar Reiki II in januari. Namasté Sharonna

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl