Cursussen en Workshops


Aug, 19th

Reiki I & II Cursus 11/12 januari & 21/22 maart

Geschreven door Sharonna met 22 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

Tijdens de Reiki cursus mag ik je helpen om de energie en gevoeligheid die je al in je hebt met positieve intentie te sturen zodat het een bijzondere methode wordt om jezelf en de ander te helpen kalmeren, ontspannen en helen.

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en anderen helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! Lees ervaringen van andere cursisten.

 

Lokatie; Anitya Yoga, Hugo de Vriesstraat 32 in Nieuw Vennep.

Reiki I;  21 & 22 mrt '20. Kosten €160 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II; 11 & 12 januari '20. Kosten €180 incl. lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; zaterdag avond van 19u tot 22u en zondagochtend van 10u tot13u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Doe je zelf een reiki weekend cadeau en geef je op!

 

 

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland en Thailand gedaan. Ze heeft al 20 jaar lesgeef ervaring.

 

 

 

 

 

22 commentaren

 1. Willem Says:
  February 17, 2014 at 02:32pm

  Sharonna en medecursisten
  dank voor een ontspannen en leerzaam weekend
  Willem
 2. Ed Says:
  February 17, 2014 at 09:28pm

  De Reiki 1 cursus afgelopen weekend was voor mij een bijzondere en leerzame ervaring onder de fijne begeleiding van Sharonna. Een aanrader voor een ieder die zich meer wil verdiepen in Reiki.
  Sharonna en medecursisten bedankt.
 3. Ed Gill Says:
  February 25, 2014 at 03:01pm

  Ik heb van Sharonna Reiki I en Reiki II mogen ontvangen. Het geeft me een heel vreugdevol en rustig gevoel en ik geniet meer vooral ook omdat ik in contact kom met mensen die spiritueel bezig zijn. Reiki is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Ik vind het ohmmmmm chanting geweldig!! Bedankt
 4. André Says:
  February 25, 2014 at 10:03pm

  Ik heb vandaag die Reiki2 cursus bij Sharonna mogen ontvangen. Het begint al met het mooie ambiente van haar Massage en Reiki kamer. Je komt in een omgeving met een wel getemperd, frisse lucht met een heerlijke geurtje erin, welke voor een absolute welzijn zorgd. Zonder schoenen! Sharonna is gewoon een warmhartige, rustige en geopend vrouw. Die tijd, welke ik daar heb doorgebracht was heel leerzaam, ontspannend en doorgaans weldoend. Wij zijn begonnen met wat zittende Yoga oefeningen, een heel rustig opgebouwde "Guided Meditation" met een prachtige verhaaltje die je je innere kind laat ontdekken en je in aanraking met je diepste zelf laat komen. Ik kont me helemaal laten vallen en woorden zijn niet genoeg om te omschrijven wat ik er heb ervaren. Je ontvangt een folder met prachtige uitleg over alles, en ook heeft ze antwoorden op al je gestelde vragen. We hebben calligraphische Reiki Symbolen getekend en op het einde Reiki naar elkaar gestuurd afgesloten met een prachtige klankschalen concert, samen te "Ommeeen" en mantras te zingen. Voor mij was het een heel bijzondere en grandiose ervaring welke ik mijn hele leven lang zou kunnen gebruiken om mezelf en andere te helen. Hartelijk bedankt voor alles!! En blijf precies zo zoals je bent!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl