Cursussen en Workshops


Oct, 29th

Reiki I & II Cursus 13/14 jan & 27/28 jan

Geschreven door Sharonna met 27 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

 

 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Tijdens een reiki cursus leer je om bewust en met intentie energie te voelen en sturen. en je kunt de ander iets extra's meegeven in de vorm van heling en ontspanning.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door directe handoplegging. Je kunt Reiki zien als een prachtig soort gereedschap. Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveau’s. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een Reiki behandeling. Je voegt energie toe, brengt het geheel in balans. Op het gebied van lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens het Reiki weekend word je geopend voor universele levensenergie, waar je reeds deel van bent. Je leert om energie van hoge trilling bewust met je handen naar jezelf en de ander te kanaliseren. 

 
 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en bijv. je naasten, geliefden, huisdieren helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

 

Lokatie; Bewustzijncentrum Natuurlijk Vertouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;   13/14 jan. '23. Kosten €200 incl.btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  27/28 jan. '23. Kosten €230 incl. btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; vrijdag avond van 19u tot 22u en zaterdagochtend van 10u tot14u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Ben je geinteresseert en wil je reiki leren?

Doe jezelf dit bijzondere en ontspannen weekend cadeau!

Neem contact met me op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland, Nepal en Thailand gedaan. Ze heeft meer dan 100 mensen ingewijd in de Reiki.

 

 

 

 

 

 

27 commentaren

 1. Willem Says:
  February 17, 2014 at 02:32pm

  Sharonna en medecursisten
  dank voor een ontspannen en leerzaam weekend
  Willem
 2. Ed Says:
  February 17, 2014 at 09:28pm

  De Reiki 1 cursus afgelopen weekend was voor mij een bijzondere en leerzame ervaring onder de fijne begeleiding van Sharonna. Een aanrader voor een ieder die zich meer wil verdiepen in Reiki.
  Sharonna en medecursisten bedankt.
 3. Ed Gill Says:
  February 25, 2014 at 03:01pm

  Ik heb van Sharonna Reiki I en Reiki II mogen ontvangen. Het geeft me een heel vreugdevol en rustig gevoel en ik geniet meer vooral ook omdat ik in contact kom met mensen die spiritueel bezig zijn. Reiki is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Ik vind het ohmmmmm chanting geweldig!! Bedankt
 4. André Says:
  February 25, 2014 at 10:03pm

  Ik heb vandaag die Reiki2 cursus bij Sharonna mogen ontvangen. Het begint al met het mooie ambiente van haar Massage en Reiki kamer. Je komt in een omgeving met een wel getemperd, frisse lucht met een heerlijke geurtje erin, welke voor een absolute welzijn zorgd. Zonder schoenen! Sharonna is gewoon een warmhartige, rustige en geopend vrouw. Die tijd, welke ik daar heb doorgebracht was heel leerzaam, ontspannend en doorgaans weldoend. Wij zijn begonnen met wat zittende Yoga oefeningen, een heel rustig opgebouwde "Guided Meditation" met een prachtige verhaaltje die je je innere kind laat ontdekken en je in aanraking met je diepste zelf laat komen. Ik kont me helemaal laten vallen en woorden zijn niet genoeg om te omschrijven wat ik er heb ervaren. Je ontvangt een folder met prachtige uitleg over alles, en ook heeft ze antwoorden op al je gestelde vragen. We hebben calligraphische Reiki Symbolen getekend en op het einde Reiki naar elkaar gestuurd afgesloten met een prachtige klankschalen concert, samen te "Ommeeen" en mantras te zingen. Voor mij was het een heel bijzondere en grandiose ervaring welke ik mijn hele leven lang zou kunnen gebruiken om mezelf en andere te helen. Hartelijk bedankt voor alles!! En blijf precies zo zoals je bent!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl