Cursussen en Workshops


Jan, 7th

Reiki I & II Cursus 31/1 apr. 21/22 apr.

Geschreven door Sharonna met 27 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

 

 

Werk jij met mensen, ben je in direct contact met de ander door je werk? Ben je bijvoorbeeld therapeut, coach, schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure, mantelzorger, verzorger of leraar? Tijdens een reiki cursus leer je om bewust en met intentie energie te voelen en sturen. en je kunt de ander iets extra's meegeven in de vorm van heling en ontspanning.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door directe handoplegging. Je kunt Reiki zien als een prachtig soort gereedschap. Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveau’s. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Dat is dan ook precies wat je doet tijdens een Reiki behandeling. Je voegt energie toe, brengt het geheel in balans. Op het gebied van lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens het Reiki weekend word je geopend voor universele levensenergie, waar je reeds deel van bent. Je leert om energie van hoge trilling bewust met je handen naar jezelf en de ander te kanaliseren. 

 
 

Bij de Reiki I cursus wijd ik je in in de reiki dmv initiaties, rituelen, waarbij je meer toegankelijk en bewust wordt van de universele energie reiki, ookwel prana of chi genoemd. We doen ontspanningsoefeningen en oefenen de reiki handgrepen op onszelf en elkaar. 

Bij de Reiki II cursus ontvang je opnieuw initiaties en leer je de verschillende symbolen met hun mantra's kennen en gebruiken om de energie meer te sturen, ook op afstand. 

Leer jezelf en bijv. je naasten, geliefden, huisdieren helpen ontspannen zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd! Ontwikkel je eigen energie en gevoeligheid! 

 

Lokatie; Bewustzijncentrum Natuurlijk Vertouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Reiki I;   17/18 feb. & 24/25 feb. '23. Kosten €220 incl.btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

Reiki II;  31/1 apr. & 21/22 apr. '23. Kosten €250 incl. btw, lesmateriaal, certificaat, drank en snacks. 

 

Beide cursussen bestaan uit 2 dagdelen; vrijdag avond van 19u tot 22u en zaterdagochtend van 10u tot14u. Kleine groepjes van maximaal 4 personen.

 

Ben je geinteresseert en wil je reiki leren?

Doe jezelf dit bijzondere en ontspannen weekend cadeau!

Neem contact met me op via info@yoga-massages.nl of 06-28709948

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren, is Reiki master en heeft verschillende opleidingen in Nederland, Nepal en Thailand gedaan. Ze heeft meer dan 100 mensen ingewijd in de Reiki.

 

 

 

 

 

 

27 commentaren

 1. Yvonne Says:
  December 12, 2013 at 10:17am

  Heel bijzondere ervaring opgedaan tijdens de Reiki 1 cursus. Voel me bij Sharonna op mijn gemak. Ik had altijd moeite met ontspannen en loslaten, tijdens deze cursus heb ik geleerd tot mezelf te komen en alle dagelijkse stress los te kunnen laten. Het waren 2 fijne dagen waar ik nog veel profijt van zal hebben in de toekomst! Dank je Sharonna!
 2. Alline Says:
  December 12, 2013 at 10:41am

  Het effect van Reiki heeft mij totaal verrast. Reiki maakt je ontspannen en geeft de mogelijkheid om heel gericht met je energie, lichaam en geest bezig te zijn. Zowel het geven als ontvangen van een Reiki behandeling is heerlijk!
 3. Martine Says:
  January 2, 2014 at 07:59pm

  De cursus Reiki I was erg fijn. De Reiki geeft mij helderheid en energie, ook de dagen erna was het verschil "voor en na" de cursus enorm. Ik ga er zeker mee door, het heeft bij verbaast hoe krachtig het werkt en daarnaast ontspannen is. Het is een mooie aanvulling in mijn ontwikkeling zowel professioneel als individueel.
 4. Manja Says:
  February 17, 2014 at 11:37am

  Lieve sharonna, ik heb nu reiki1 bij jou gedaan ik heb ontzettend genoten
  En veel geleerd een echte oog opener voor mij

  Ontzettend bedankt voor alles

  Liefs manja

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl