Cursussen en Workshops


Apr, 3rd

Massage Cursus 19/20 mei

Geschreven door Sharonna met 9 commentaren

Graag leer ik je mijn tips & tricks voor een goede ontspanningsmassage.

Zelf masseer ik al meer dan 25 jaar, heb duizenden mensen mogen aanraken en helpen landen en ontspannen in hun lichaam. En nog steeds. Dagelijks helpt ik mensen in hun proces van lichaamsbewustzijn en de kennis en het vertrouwen hierin.

Massage maakt bewust van waar er spanning in het lichaam zit, het helpt de doorbloeding en doorstroming. Pijn verlicht, energie begint weer te stromen, het gevoel van in je lichaam zijn wordt versterkt.

In deze cursus leer je de basics van anatomie en fysiologie. Effectieve handgrepen voor een goede ontspanningsmassage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Zodat het voor jezelf en de ander een ontspannen ervaring is.

Wil jij graag leren masseren, de ander helpen ontspannen en klachten helpen verlichten? Tijdens de cursus leer je voelen waar de spieren in het lichaam lopen en spanningen zich ophopen. De verschillende handgrepen, inzicht in het lichaam en je eigen houding geven je de mogelijkheid om de massagekunst uit te oefenen. Ik leer je o.a. om met de juiste techniek, goede druk te kunnen geven zonder dat het veel kracht kost. 

Per weekend behandelen we de gebieden waar klachten zich ophopen zoals rug, schouders en nek. En ook de voeten waarbij je heel effectief alle organen stimuleert en spanningen afneemt. 

 

Weekend rug-, en schoudermassage. 

Weekend nek-, en hoofdmassage.

Weekend voeten-, en onderbenenmassage. 

 

Lokatie; Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Datum; 19/20 mei. Vrijdag 19-22u en Zaterdag 10-14u.

Wat;; Rug-, en schoudermassage.

Kosten; €150 Inclusief lesmateriaal. 

Maximaal 8 deelnmers.

Bij voltooing van de 3 weekenden ontvang je ook het certificaat. De weekenden zijn los te volgen.

 

 

Heb je zin om alleen of met je partner, kind of goede vriend(in) deze cursus te volgen geef je op;

info@yoga-massages.nl of app/bel 0628709948.

 

Sharonna heeft al meer dan 25 jaar ervaring met masseren en lesgeven. Tijdens haar studie aan de ALO leerde zij de sportmassage. Daarnaast heeft zij zich verdiept in verschillende helende technieken zowel in Nederland alsook bij de bron in Thailand en India. Ze heeft een praktijk aan huis en masseert ook tijdens retreat weekenden in Zeeland en in het Adamashuis in Nieuw Vennep.

 

Massage Cursus.

Tijdens de massage cursus leer ik je al mijn tips & tricks voor een goede ontspannings massage. We behandelen de gebieden waar klachten zich het meest ophopen zoals schouders, nek en rug. Ook de voeten komen aan bod. Je leert de basics van anatomie en fysiologie. De effectieve handgrepen voor een goede ontspanningsmassage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Wil jij leren masseren en de ander helpen ontspannen zodat klachten verlichten?

 

Kijk voor meer info en geef ik op.

 

 

 

 

9 commentaren

 1. Evelien Stricker Says:
  May 7, 2023 at 03:28pm

  Hoi hoi,
  Ik zou dit graag zaterdag met mijn 2 dochter willen doen is er nog plek voor ons!
  Ik hoor het graag!

  Liefs Evelien

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl