Cursussen en Workshops


Oct, 28th

Massage Cursus. 5, 12 & 19 feb.

Geschreven door Sharonna met 8 commentaren

In februari geef ik een Massage Cursus!

In een drie daagse leer ik je mijn tips & tricks voor een goede massage.

Je leert de basics van anatomie en fysiologie. De effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Zodat het voor jezelf en de ander een ontspannen ervaring is.

Wil jij graag leren masseren, de ander helpen ontspannen en klachten helpen verlichten? Tijdens de cursus leer je voelen waar de spieren in het lichaam lopen en spanningen zich ophopen. De verschillende handgrepen, inzicht in het lichaam en je eigen houding geven je de mogelijkheid om de massagekunst uit te oefenen. Ik leer je o.a. om met de juiste techniek, goede druk te kunnen geven zonder dat het veel kracht kost. 

We behandelen in 3 zondagen de gebieden waar klachten zich ophopen zoals rug, schouders en nek. En ook de voeten waarbij je heel effectief alle organen stimuleert en spanningen afneemt. 

 

De eerste lesdag is de rug-, en schoudermassage. 

De tweede lesdag is de nek-, en hoofdmassage.

De derde lesdag is de voeten-, en onderbenenmassage. 

 

Lokatie; Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen. Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Data; 3 zondagen van 10u tot 15u. Zondag 5, 12 & 19 feb '23.

Kosten; €375 Inclusief, lesmateriaal, lunch & certificaat.

Maximaal 8 deelnmers.

 

 

Heb je zin om alleen of met je partner, kind of goede vriend(in) deze cursus te volgen geef je op;

info@yoga-massages.nl of app/bel 0628709948.

 

Sharonna heeft al meer dan 20 jaar ervaring met masseren en lesgeven. Tijdens haar studie aan de ALO leerde zij de sportmassage. Daarnaast heeft zij zich verdiept in verschillende helende techniekken zowel in Nederland alsook bij de bron in Thailand en India. 

 

Massage Cursus.

Tijdens een 3 daagse massage cursus leer ik je al mijn tips & tricks voor een goede ontspannings massage. We behandelen de gebieden waar klachten zich het meest ophopen zoals schouders, nek en rug. Ook de voeten komen aan bod. Je leert de basics van anatomie en fysiologie. De effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijke houding. Wil jij leren masseren en de ander helpen ontspannen zodat klachten verlichten?

 

Kijk voor meer info en geef ik op.

 

 

 

 

8 commentaren

 1. André Says:
  October 31, 2013 at 08:11pm

  Ik heb erg ontzettend veel genoten en geleerd in de 3dagse massage cursus van Sharonna. En vond alle drie zondagen indrukwekkend goed geregeld – overal de puntjes op de i. Sharonna heeft ongeloofelijk veel passie, aandacht en liefde voor iedereen.

  Alles was er aanwezig op de mooie locatie in Hoofddorp / Floriande. (yoga, Reiki, iedereen een eigen massagetafel, sapjes, een luxe lunch, meditaties en zeker de massages). Voor iedereen een mooie folder erbij met alle belangrijke fotos en tekeningen en uitgebreide uitleg over alles. Zij heeft bijna op alles een goeie antwoord paraat met haar experten weten en schrikt ook niet het meervoudig uit te leggen, als iemand het niet zo meteen zou mogen snappen of heel weetgierig is. Uiteraard hebben we ook veel gelacht en een beetje lol gemaakt.

  Krijgt van mij helemaal een dikke 10!

  Bedankt lieve Sharonna voor al je energie en voelbare liefde en je meest professionele ‘werk’! Vanaf het begin van het volgende jaar gaat ze ook oefeningsdagen organiseren volgens mij, waar we alles wat we hebben geleerd nog meer uitgebreid mogen oefenen. Ik kom er zeker weer langs!

  Het was alles zo enorm inspirerend voor mij, dat het zeker een van mijn nieuwe doelen gaat worden mensen te masseren en zeker ook gemassseerd te worden. Elke aanraking is heelzaam namelijk, dit heb ik nu definitief geleerd :-)

  Ga graag verder zo, ik wens nog veel meer mensen, dat ze ook zoiets mogen meemaken en ervaren. Don't hesitate en ga het maar gewoon boeken.

  NAMASTÉ. I love you all!

 2. Alline Says:
  November 21, 2013 at 09:41am

  Een massagecursus volgen bij Sharonna is een cadeautje! Sharonna weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor je niet alleen rustig de technieken kan leren en oefenen maar ook als “proefpersoon” heerlijk kunt genieten!
 3. Joke Says:
  December 1, 2020 at 06:27pm

  Dit najaar heb ik de cursus massage bij Sharonna gevolgd. Zij is een echte vakvrouw. Ze heeft ons letterlijk de kneepjes van het vak geleerd. Naast enige theorie over anatomie en fysiologie lag de nadruk op het oefenen. Masseren leer je door te doen. Het was zowel fijn om een massage te mogen ontvangen als te geven. Sharonna had veel aandacht voor de cursisten. Met haar persoonlijke benadering kon Sharonna de deelnemers afzonderlijk begeleiding op maat geven. Met heel veel geduld beantwoordde Sharonna onze vragen en gaf ze zeer bruikbare aanwijzingen. We kregen een reader mee naar huis waarin we thuis alles nog eens rustig konden nalezen. Ik vind het jammer dat de cursus is afgelopen.
 4. Eline Says:
  December 8, 2020 at 09:31pm

  Dit was een geweldige cursus, veel geleerd in drie dagen tijd maar op een leuke gezellige ontspannen manier. Sharonna weet altijd een fijne sfeer te creeëren met haar rustige uitraling! Daarnaast geeft ze zelf de meest fantastische massages dus een betere juf is er naar mijn idee niet!

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl