Cursussen en Workshops


Aug, 2nd

Yin Yoga & Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 8 commentaren

heartMagic Monday Meditation. Een avond waarbij we tot rust komen met Yin Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's. 

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga die je helpt je lichaam te openen, herstellen en doorstromen door de meridianen te stimuleren. We gebruiken kussentjes en dekentjes om het lichaam te ondersteunen in de houding op de mat. Ik loop langs om je aan te raken en je te laten ontspannen in de verschillende houdingen, die enkele minuten worden aangehouden.

Daarna gaan we liggen voor het klankbad van bijzondere instrumenten voor een totale en diepe ontspanning. Op deze manier kun je voelen en ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een ontspannend en helend effect hebben op lichaam en geest. Na afloop kun je meezingen met de mantra die ik zal begeleiden met mijn harmonium.

Deze les is geschikt voor degenen die rust en ontspanning zoeken. De oefeningen zijn eenvoudig en toegankelijk. Door het voelen van je lichaam en rustig te ademen kalmeer je je geest en wordt je je bewust van wat je nodig hebt om jezelf te helpen.

Een fijne combinatie om te mogen doen en ervaren. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

 

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, tanpura, mondharp, bellen, koshi's en meer. Ze speelt mantra's op harmonium & ukelele en geeft al 10 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp.

 

Wanneer; Maandagavond van 1930-21u.

Waar; Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Hoeveel; €12,50 p.p.

Klik hier om je aan te melden

 

 

8 commentaren

 1. Andrea Says:
  April 3, 2018 at 08:28am

  Hallo Sharonna,

  Wij hebben genoten vrijdagavond!
  Mooie combi zo met yoga, mantra en klankschalen ontspanning.
  We zijn allebei gek op mantrazingen en dat kan ons niet lang genoeg duren. Altijd heerlijk, zoveel stemmen in devotie te horen.

  En zoals het er nu uitziet, komen we de 23e. Hartelijk groet, Andrea & Andre.

 2. Mariette Says:
  October 2, 2018 at 09:36pm

  Maandag een heerlijke Yin Yoga met klankschalen gevolgd, wat word ik daar elke keer weer blij van. Het heeft mij weer ontspanning en rust gegeven. Sharonna je doet het met zeer veel gevoel en liefde.

 3. Yvonne Says:
  October 3, 2018 at 08:46pm


  Yin yoga en klankschalen: toen ik het las dacht ik al dat het fijn zou zijn, maar deze avond overtrof ‘fijn’ met gemak.
  Sharona zet een super fijne sfeer neer, waarin ontspannen een makkie is.
  De yoga wordt gegeven met mooie zachte muziek op de achtergrond. Ook hebben we samen, begeleid door het India’s harmonium, een aantal mantra’s gezongen.
  En nog wat later liggen we languit op het matje terwijl Sharona opnieuw de sfeer betovert, maar nu met de klankschalen.
  Aan het einde is er thee met koek.
  Het is een feest om er bij te zijn
 4. Joke Says:
  October 4, 2018 at 08:18am

  Na een lange dag werken kon ik fijn tot mezelf komen.
  Sharonna zorgde voor een warm welkom. Bij binnenkomst begroette ze alle deelnemers persoonlijk. In de zaal heerste voor de aanvang van de les al een mooie sfeer.
  De zachte verlichting en de geur gaven direct een relaxt gevoel.
  Yin Yoga oefeningen helpen bij loslaten. Er ontstaat werkelijk meer ruimte in body&mind.
  Geweldig hoe we ons onder konden dompelen in het klankbad. Ik was onder de indruk van de wijze waarop Sharonna de klanken op ons over kon brengen. Deze ervaring was Magic.
  Na de les kregen we thee met een koekje. Dat gaf ons de gelegenheid om weer langzamerhand in het hier en nu te komen. Helemaal opgeladen ging ik naar huis.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl