Cursussen en Workshops


Dec, 14th

Healy, frequenties for life!

Geschreven door Sharonna met 0 commentaren

heartIk heb voor mezelf een Healy aangeschaft. Een medisch aparaatje dat werkt met frequentie therapie. Net zoiets als een orthomoluculair arts gebruikt met bio-resonantie aparatuur. Nu ik zelf een healy in huis heb, kan ik mezelf dagelijks behandelen met allerlei verschillende programmaatjes om mijn gezondheid en welzijn te ondersteunen. 

Ik ben heel blij met mijn Healy, sinds ik de Healy gebruik heb ik meer energie, geweldig! Ik slaap diep en wordt uitgerust wakker. Mijn spijsvertering werkt beter en ik voel me evenwichtiger. Vooral ook die mentale balans is heel fijn en merkbaar. Ik voel me steviger, zelfverzekerder, heel prettig.

Je kunt jezelf dagelijks behandelen met alle frequentieprogramma's van de Healy voor alle systemen en functies van het lichaam. Met de Healy heb je de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid van je gezondheid, welzijn en mentale balans in eigen handen te nemen! 

Je kunt via mij voor jezelf een Healy voor jezelf aanschaffen. Ik help je graag verder op weg met het gebruiken van de Healy. Er bestaan zoom meetings voor meer informatie en facebookpagina's waar mensen hun ervaringen en vargen delen.

Klik hier om naar de website te gaan.

*T/m kun je gebruik maken van de Healy Promotie; koop een van de Healy versies en ontvangt een hogere versie! Vraag mij om de Promo Code.

 

Medisch product

"Onderzoek laat zien dat er steeds meer mensen zijn die op zoek gaan naar alternatieve manieren om hun gezondheid te verbeteren. Daarnaast zijn er ook meer mensen die gewoon op zoek zijn naar meer balans tussen lichaam en geest.

De Healy is een wetenschappelijk en erkend medisch product die gemaakt is om de mens te helpen bij het vinden van die doelen. Het principe is gebaseerd op frequentietherapie welke o.a. wordt ingezet voor de behandeling van pijnklachten en voor psychische aandoeningen.

Je vindt op de Healy allerlei frequentieprogramma’s die ervoor zorgen dat je meer energie, balans en welzijn zult ervaren. Maar zo zijn er ook toepassingen die je kunnen helpen om stress situaties meer de baas te worden. Met als gevolg dat je makkelijker in slaapt valt en meer uitgerust je dagelijkse bezigheden kunt uitoefenen.

De frequenties van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam. Deze frequenties zijn tot stand gekomen na vele jaren van onderzoek van diverse therapeuten over de hele wereld.

De in Duitsland geboren wetenschapper Marcus Schmieke is de uitvinder van de Healy. Hij is continu bezig om deze verder door te ontwikkelen. Zijn grootste uitdaging was om ervoor te zorgen dat iedereen kon profiteren van frequentietherapie. Het lukte hem om complexe technologie in een eenvoudig en compact apparaat te onderbrengen.

De Portugese Nuno Nina therapeut is een specialist in integratie geneeskunde en celbiologie. Na vele jaren van onderzoekingen heeft hij voor de Healy de zogenaamde “Gold Frequenties” ontwikkeld. 

De werking

Ons lichaam bestaat uit verschillende organen en deze organen zijn weer opgebouwd uit biljoenen cellen. Elke cel heeft een celmembraan(soort van opening in de celwand) die verantwoordelijk is voor de toevoer van water, voedingsstoffen en zuurstof. Daarnaast zorgt de celmembraan ook weer voor de afvoer van afvalstoffen.

Het open en sluit van een celmembraan gebeurd door middel van een spanningsverschil. Onderzoek heeft aangetoond dat de hoogte van dit spanningsverschil bepalend is voor de gezondheid van een cel.

Frequentietherapie is eigenlijk niets anders dan het sturen en regelen van dit spanningsverschil waardoor de cellen weer gezond worden. 

Bio-en kwantumfysica

Deze vorm van therapie wordt ook wel bioresonantie genoemd en berust op de principes van bio- en kwantumfysica. Alles om ons heen bestaat uit energie en geeft een bepaalde mate van straling af. Dat geld ook voor elk lichaamsdeel, orgaan en cel.

Alle cellen in ons lichaam communiceren met elkaar. Bij een gezond persoon vindt deze communicatie zonder verstoring plaats.Waardoor iedere cel en lichaamsdeel precies doet waarvoor die bedoelt is!

Stress, electrosmog, gifstoffen, kleur-en smaakstoffen, bacteriën, parasieten etc. kunnen echter die communicatie verstoren.

Het gevolg hiervan is dat er bepaalde ziektesymptomen zoals pijn, allergie, ontstekingen, chronische vermoeidheid etc. kunnen ontstaan.

De Healy is in staat om schadelijke afwijkingen vast te stellen en tegengestelde frequenties terug te geven. Met als gevolg dat de cellen weer ongestoord met elkaar kunnen gaan communiceren.

Inwendige doktor

Als de natuurlijke balans is hersteld dan zal je inwendige doktor alles in werking stellen om je gezond te maken.

Elk orgaan in ons lichaam heeft een specifieke frequentie van elektromagnetische aard. De Healy bezit vele verschillende frequenties die nodig zijn voor het brede frequentiespectrum die ons lichaam kent.

Omdat de Healy zo klein is kun je deze eenvoudig door middel van een clip op je kleding vast zetten. Met behulp van een app kun je de Healy besturen en de communicatie gebeurd via een bluetooth verbinding.

Met behulp van plak, oor en pols elektroden worden de juiste frequenties overgebracht.

Review Healy

Healy Edities

De Healy bestaat uit verschillende edities met verschillende toepassingsgebieden.

->Review de Healy

Healy Resonance Editie

Deze editie bevat niet alleen de Healy Holistic Health Plus maar ook de Healy Analysis-app met Resonance en Aura module.

Als gebruiker kun je deze functie gebruiken om een analyse van jezelf of van je familie of vrienden te maken.

Met de Aura functie kun je de energetische toestand in het energieveld van een persoon analyseren.

Ontstaan van frequentietherapie

Frequentietherapie is al meer dan100 jaar geleden ontdekt door o.a. microbioloog en arts Dr.Rife. Hij ontdekte dat bepaalde frequenties specifieke bacteriën konden opruimen of doden.

Jammer genoeg zijn de ontdekkingen van Dr. Rife vergeten en waarschijnlijk door bepaalde belangengroepen bewust weggewerkt.

Rond dezelfde periode ontwikkelde de Russische ingenieur Georges Lakhovsky met behulp van de geniale Nikola Tesla de multiwave oscillator.

Het doel van zo’n apparaat was het uitzenden van een complete range van genezende frequenties. Met groot succes werd de multiwave oscillator bij kankerklinieken in de periode van 1920 tot 1940 in Frankrijk ingezet. In 1942 is George Lakhovsky onder verdachte omstandigheden overleden.

Jaren later zijn door de gepensioneerde Dr. Doug de werken van Dr.Rife herontdekt. Na zijn pensioen werd hij getroffen door een bacterie en belandde in een rolstoel. 

In die periode wist hij verbeteringen toe te passen en zichzelf te genezen. Dit werd de basis van de frequentietherapie die we vandaag de dag kennen.

Op dit moment zijn al vele therapeuten over de hele wereld die deze vorm van therapie toepassen.

Frequentietherapie is niet iets zweverigs maar een erkende en bewezen methode om mensen van hun gezondheidsproblemen te verhelpen.

Advies

Als advies wil ik meegeven om bij gezondheidsklachten altijd eerst de reguliere geneeskunde te blijven volgen. Maar mijn ervaring is dat de Healy een zeer goede alternatieve aanvulling is om een betere gezondheid te verkrijgen.

De mogelijkheden van de Healy zijn te veel om hier te kunnen bespreken. Niet alle toepassingen worden erkend maar dat wil niet zeggen dat het niet zou werken.

“Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoor- nissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond”

Aanschafprijs 

De goedkoopste versie kost 505,36 Euro inclusief BTW. Meest uitgebreide is de Healy Resonance editie van 2538,97 Euro inclusief BTW. 

Het is aan te raden om met de meest goedkoopste te beginnen en dan kun je later altijd nog voor jezelf bedenken of je een upgrade wilt.

Heb je een eigen onderneming dan wordt bij de bestelling direct de 21% BTW verrekend!

Is het de moeite waard?

Het is een investering in jezelf en door het uitblijven van bezoeken aan therapeuten, psychologen, psychiaters etc. is het zeker de moeite waard om te overwegen! Het is een investering die je in principe zo weer hebt terugverdiend!

De Healy is een degelijk product die in Duitsland wordt gefabriceerd.

Belangrijk om te vermelden is dat je twee weken de tijd hebt om de Healy uit te proberen. Mocht het niet bevallen dan kun je het kosteloos terug sturen en ontvang je al je geld weer terug".

Dit is de link naar de website om via mij een Healy te kopen.

*T/m  is er een heel aantrekkelijke promtie; koop een versie van de Healy en ontvang de hogere versie er gratis bij! Vraag mij om de Promo Code.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl