Cursussen en Workshops


Apr, 2nd

Boottocht & Ademreis op de Westeinderplassen

Geschreven door Sharonna met 4 commentaren

Sinds 2018 heb ik een boot. En met veel plezier kun je mij met mooi weer op het water vinden. Op het water zijn geeft zo'n gevoel van vrijheid, ruimte en rust. Ik vind het heerlijk om tussen de eilandjes te varen of ergens voor anker te liggen en te luisteren naar de geluiden van de natuur; de vogels, de wind door de bomen, het kabbelen van het water. Wat te spelen op mn ukelele, te lezen, te schrijven, te zwemmen en te genieten van mijn zelfgemaakte lekkere hapjes.

Sinds 2020 ben ik begonnen met boottochtjes te organiseren. Ik vind het ontzettend leuk om mijn gasten te laten genieten van de mooie omgeving en een ontspannen dag te bezorgen. Al menigeen heb ik in mijn boot mogen ontvangen voor een ervaring van het goede leven op het water en elke keer is het een feestje!

In december '21 was ik op Ibiza en deed een 5 daagse ademretreat. Op prachtige plekken in de buitenlucht deden we sessies die mij heel veel ruimte en heling hebben gegeven. Daar kreeg ik de visie om tijdens het vaarseizoen mensen mee te nemen en dit ook te laten ervaren. Om helende ademsessies in de buitenlucht te begeleiden.

Ademwerk is het bewust dieper en verbonden ademen om zo meer zuurstof en ruimte in het lichaam toe te laten. Zo breng je letterlijk meer licht en lucht in je leven en kun je opgeslagen emoties doorvoelen en vrijmaken. Op deze manier verminder je stress, verhoog je je vitaliteit en versterkt mentale capaciteiten. Ik gebruik een zachte, vrouwelijke ademtechniek die diepe ontspannening en verbondeheid brengt. Om alle lagen van het zijn; je fysieke, mentale, emotionele en energetiche lichaam te integreren en voelen. 

Wil je mee? We stappen op in Rijsenhout en varen tussen de mooie eilandjes die dienen als kweekgrond voor de seringenteelt en recreatie. We meren aan bij een eiland voor de Yoga & Ademsessie. Na afloop kunnen we lunchen en zwemmen.

 

Mijn boot ligt bij WVS de Stormvogel in Rijsenhout.

De boottocht & ademsessie duurt zo'n 4 uur

Kosten zijn €105 p.p. max 5 personen.

Beschikbaar tot half oktober, doordeweeks en in het weekend.

Geef je op via info@yoga-massages.nl of bel/app 0628709948

 

 

 

 

 

 

" Afgelopen december was ik op Ibiza en deed ik mee met een ademretreat. 5 dagen lang 2 sessies op een dag. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik heel wat ruimte heb gemaakt in mijn lichaam. Stress, angsten en emoties kwamen aan de oppervlakte e da de 5 dagen voelde ik me vrijer en lichter.

In 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met ademwerk in Thailand. Tijdens een sjamanistische week die ik volgde deden we een sessie. Mijn lichaam verkrampte, ik voelde mijn handen en kaken tintelen en was gelijk geintrigeerd. Wat heeft het verbonden ademen een groot effect!

Ik heb sindsdien bij verschillende personen op verschillende plaatsen breathwork mogen ervaren. Prive, op festivals en retreates. De meer 'mannelijke' benaderingen zoals de Wim Hofman methode en zoals bij Tom van Huisstee op Ibiza. En zeker ook de zachtere 'vrouwelijke' benadering.

 In 2017 heb ik bij Ashanna & Dana van Clearity Breathwork een practisionar retreat gevolg in Amsterdam. Deze dames komen uit Amerika en geven wereldwijd deze opleiding.

In Eindhoven heb ik recent bij Cora Verkuilen de Liquid Breath teacher trainer gedaan. Een hele fijne, zachte en  complete vorm van ademwerk waarbij jezelf, en al je lagen van je lichaam in balans brengt en je energie en trilling verhoogt".

 

4 commentaren

 1. Josh Lansell Says:
  May 7, 2023 at 04:14am

  https://vipharmicavip.com/
 2. Stacia Morwood Says:
  May 13, 2023 at 09:32am

  https://heallthllines.com/
 3. Lucretia Bolton Says:
  June 3, 2023 at 09:28pm

  https://mednewwsstoday.com/
 4. Marilyn Ordell Says:
  June 3, 2023 at 10:10pm

  https://fforhimsvipp.com/

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl