Cursussen en Workshops


Apr, 13th

Boottocht op de Westeinderplassen

Geschreven door Sharonna met 0 commentaren

Sinds 3 jaar heb ik een boot. En met veel plezier kun je mij met mooi weer op het water vinden. Op het water zijn geeft zo'n gevoel van vrijheid, ruimte en rust. Ik vind het heerlijk om tussen de eilandjes te varen of ergens voor anker te liggen en te luisteren naar de geluiden van de natuur; de vogels, de wind door de bomen, het kabbelen van het water. Wat te spelen op mn ukelele, een boekje te lezen, te zwemmen en te genieten van mijn zelfgemaakte lekkere hapjes.

Nu ik geen yogalessen, reiki cursussen of soundhealingen in de zaal kan geven, heb ik besloten dit vaarseizoen boottochtjes te organiseren. Ik vind het ontzetten leuk om mijn passie voor op het water zijn, te kunnen delen en op deze manier samen te genieten van al het moois en te ontspannen. Al menigeen heb ik in mijn boot mogen ontvangen voor een ervaring van het goede leven op het water en elke keer is het een feestje!

Wil je mee? Stuur me een bericht en ik zal het met mooi weer organiseren. We stappen op in Rijsenhout en kunnen varen tussen de mooie eilandjes die dienen als kweekgrond voor de seringenteelt en recreatie. We kunnen een tocht maken over de ringvaart, grote en kleine poel. Voor anker gaan en lekker dobberen en zwemmen. Aanmeren bij een eiland om te lunchen. Heb je behoefte aan stiltetochten, meditatie, yoga en/of mantrazingen geef het me aan want dan zit je helemaal in mijn straatje.  

Mijn boot ligt bij WSV de Stormvogel in Rijsenhout en er kunnen max 3 mensen mee. 

Kosten zijn €65 p.p. bij min 2 personen. €85 als je alleen mee gaat. Kinderen zijn welkom en betalen €30.

Hapjes, drankjes zijn aanwezig en voor een meerprijs van €15 p.p. verzorg ik ook graag lekkere (gezond/biologische) maaltijden. 

Mail me voor een afspraak of bel 0628709948

Laat het zonnetje maar schijnen :) Tot dan, liefs Sharonne.

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl