Cursussen en Workshops


Apr, 4th

Ademcirkel maandag 15 mei

Geschreven door Sharonna met 2 commentaren

Maandag 15 mei organiseer ik in de avond een Ademcirkel.

Ademwerk brengt je diep in ontspanning en in contact met je lichaam. Het haalt je uit de gedachten en in het voelen.

Door het bewuste verbonden ademen geef je jezelf meer lucht en ruimte om spanning en blokkades in het lichaam te doorvoelen zodat je lichter mag worden.

*Het lichaam kan dieper ontspannen en herstellen. Door de uitademing te gebruiken om spanning af te laden, open je jezelf en kunnen je body, mind & spirit helen op alle lagen. 

*Je verhoogt je energie door de ademcapaciteit te verhogen. Met het bewuste verbonden ademen ontlaadt en reinigt jouw energiesysteem en lichaam. Meer adem = meer energie = meer prana, life force, ki, chi. 

*Je verhoogt je frequentie. De hersengolven in ontspanning, in theta staat brengen je in verbinding met je diepe intuitieve weten en creativiteit. De vastzittende emoties in het lichaam worden in beweging gebracht en de laagtrillende energie kan via de uitademing ontladen. De inademing energetiseert je vervolgens. 

De methode die ik toe zal passen is de Liquid Breath in combinatie met mijn overige ervaringen met adem-, en lichaamswerk.

 

"Liquid Breath® is een ontvangende ademmethode. Voorbij technieken. Uniek is dat Liquid Breath® gaat over je uitademing. Het zacht uitzuchten van alles wat je niet meer dient. 

Je blaast letterlijk fysieke, mentale en emotionele spanning af en reinigt je lichaam daardoor op iedere uitademing. Zo ontstaat vanzelf een nieuwe inademing. Hiermee energetiseer je je lichaam en ontstaat nieuwe ruimte. 

We noemen Liquid Breath® ook wel:

 • de ontvangende adem,
 • 'the feminine breath',
 • the coming home breath,
 • the all-the-work-is-done breath.

 

Liquid Breath® is je 'feeling practice'. Het is geen breath'work'. Je hoeft niet te werken, je hoeft niets te doen. Je maakt een reis in een aantal zachte stappen, die resulteert in diepe ontspanning en heling van jezelf. Een liggende Liquid Breath® ademsessie om je lichaam te herstellen en diep(er) te ontspannen. 'You can always relax more'."

 

Adem jezelf vrij en open!

 

 

Wanneer; Maandag 15 mei van 1930-2130u

Waar; Deltaweg 109 in Hoofddorp

Bijdrage; €33

Wil je meedoen met de ademcirkel en jezelf deze avond cadeau doen, geef je dan op door me te mailen of appen via info@yoga-massages.nl of 0628709948.

 

 

 

2 commentaren

 1. Hans Millenaar Says:
  January 25, 2023 at 02:34am

  Is dit vrouwlijke ook voor mannen ?
 2. Agnes Hofstee Says:
  February 23, 2023 at 03:04pm

  Hee Sharonna, ik zie dat je een interessante ademcirkel gaat doen en daar wil ik graag bij zijn!
  Alles goed met je? We spreken elkaar 6 maart. Dikke kus! Agnes

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl