Cursussen en Workshops

Dec, 20th

Healy, frequenties for life! Actie tot 28 februari

Geschreven door Sharonna met 0 commentaren

Ik heb voor mezelf een Healy aangeschaft. Een medisch aparaatje dat werkt met frequentie therapie. Net zoiets als een orthomoluculair arts gebruikt met bio-resonantie aparatuur. Nu ik zelf een healy in huis heb, kan ik mezelf dagelijks behandelen met allerlei verschillende programmaatjes om mijn gezondheid en welzijn te ondersteunen. 

Ik ben heel blij met mijn Healy, sinds ik de Healy gebruik heb ik meer energie, geweldig! Ik slaap diep en...

Lees meer…
Dec, 18th

Sharonna Yoga Meditatie Kussentjes gevuld met katoen en lavendel

Geschreven door Sharonna met 2 commentaren

Meditation Cushions Cotton-Lavender.

I proudly present my new product;

Beautiful, colourful and fragrant Meditation Cushions. They are made from Thai silk and I fill them with Cotton and Lavender. Firm and very comfortable, ideal for sitting meditation. Filled with natural fibers.

The relaxing lavender fragrance will help you enjoy your sitting meditation sessions even more. The shape and form is a perfect support for your favourite sitting position.

Made with Love.

The label says;

Sharonna Yoga www.yoga-massages.nl

I meditate, breathing in, breathing...

Lees meer…
Dec, 17th

Reiki I & II Cursus 6/7 feb & 6/7 mrt

Geschreven door Sharonna met 25 commentaren

"Reiki is het doorgeven van liefdevolle aarde energie aan jezelf en/of anderen d.m.v. handoplegging. Een prachtige manier om je trilling te verhogen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren en jezelf en anderen te helpen ontspannen. Reiki leert je meer te voelen en bewust te worden van de subtiele energieen in en om je heen, beter bij jezelf te blijven en je energie te behouden en te beschermen." Meer informatie over Reiki.

Lees meer…

Ontwikkeld door Slimbytes.nl