Cursussen en Workshops


Aug, 2nd

Yin Yoga & Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 8 commentaren

heartMagic Monday Meditation. Een avond waarbij we tot rust komen met Yin Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's. 

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga die je helpt je lichaam te openen, herstellen en doorstromen door de meridianen te stimuleren. We gebruiken kussentjes en dekentjes om het lichaam te ondersteunen in de houding op de mat. Ik loop langs om je aan te raken en je te laten ontspannen in de verschillende houdingen, die enkele minuten worden aangehouden.

Daarna gaan we liggen voor het klankbad van bijzondere instrumenten voor een totale en diepe ontspanning. Op deze manier kun je voelen en ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een ontspannend en helend effect hebben op lichaam en geest. Na afloop kun je meezingen met de mantra die ik zal begeleiden met mijn harmonium.

Deze les is geschikt voor degenen die rust en ontspanning zoeken. De oefeningen zijn eenvoudig en toegankelijk. Door het voelen van je lichaam en rustig te ademen kalmeer je je geest en wordt je je bewust van wat je nodig hebt om jezelf te helpen.

Een fijne combinatie om te mogen doen en ervaren. Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

 

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, sansula, tanpura, mondharp, bellen, koshi's en meer. Ze speelt mantra's op harmonium & ukelele en geeft al 10 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp.

 

Wanneer; Maandagavond van 1930-21u.

Waar; Deltaweg 109, Hoofddorp Floriande.

Hoeveel; €12,50 p.p.

Klik hier om je aan te melden

 

 

Post a comment


U mocht de volgende HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image

Ontwikkeld door Slimbytes.nl