Cursussen en Workshops

Oct, 2nd

Sharonna Yoga Meditatie Kussentjes gevuld met katoen en lavendel

Geschreven door Sharonna met 2 commentaren

Meditation Cushions Cotton-Lavender.

I proudly present my new product;

Beautiful, colourful and fragrant Meditation Cushions. They are made from Thai silk and I fill them with Cotton and Lavender. Firm and very comfortable, ideal for sitting meditation. Filled with natural fibers.

The relaxing lavender fragrance will help you enjoy your sitting meditation sessions even more. The shape and form is a perfect support for your favourite sitting position.

Made with Love.

The label says;

Sharonna Yoga www.yoga-massages.nl

I meditate, breathing in, breathing...

Lees meer…
Aug, 2nd

Yin Yoga & Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 13 commentaren

Magic Monday Meditation. Een avond waarbij we tot rust komen met Yin Yogaoefeningen, diep ontspannen met Klankschalen en verbinden met het zingen van Mantra's. 

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga die je helpt je lichaam te openen, herstellen en doorstromen door de meridianen te stimuleren. We gebruiken kussentjes en dekentjes om het lichaam te ondersteunen in de houding op de mat. Ik loop langs om je aan...

Lees meer…
Jul, 3rd

Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning

Geschreven door Sharonna met 4 commentaren

 Vrijdag organiseer ik een Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning in Hoofddorp. Een bijzondere en rustgevende avond om helemaal relaxt het weekend in te gaan. Wil je een keer een Osho Meditatie ervaren, dan is dit de mogelijkheid!

Osho (India...

Lees meer…

Ontwikkeld door Slimbytes.nl